Beti Bup sa onom ogromnom glavom![]()
Beti Bup sa onom ogromnom glavom![]()
Budi pametan i pravi se lud
Sto isli,ja ih i dalje gledam,smaraju ovi novokomponovani retardirani sa CN i tako neke japanske gluposti..
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Ja nisam bila fan Baltazara.Nekako...previše za mene u tom periodu...taj neki pametnjaković koji epruveticom rješava sve probleme...idi molim te.
![]()
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
onaj " djeco İvica se zovem "![]()
Ko je za jednu voznjicu
Onaj stupidni Lale Gator i vitez Koja.Mada u nedostatku drugih , gledala sam i njih, pa se nervirala
![]()
Meni su svi crtani filmovi 80-tih i 90-tih najbolji. Od :Banamena i generala Buze, Super Teda, Cipelića, La LInea, Bipsića, Blufonaca , Stripya, Hemana, Wally Gatora, Sport Billya, Evoksa, Medveda Bojana , Viteza Kolje , Wumi ..... Zaboravio sam naslov jednog crtiča iz 80-tih . Glavni likovi su 2 psa: jedan crni ili sivi , a drugi neka nijansa smeđe boje nešto slično. Vjerujem da ste gledali i taj crtić kako se zove. Ako nisam dovoljno pomogo sa ovim možete pogledat na You Tube clip risanke naše mladosti. Vidjet čete i ta 2 psa ali ne znam naziv crtanog. Trebalo bi ponovo sve to reprizirat i vrat se u neka sretnija i ljepša vremena dok je bilo naše Jugoslavije. Današnji crtani filmovi mi idu na živce s iznimkom Zmajeva kugla to volim.