nista nisam jela do skoro 4 popodnezeludac dignuo veliku pobunu.. ma revoluciju covece.. a onda sam sela i najela se chorbe
![]()
jeste jeli nesto specijalno danas? ili cisto da zadovoljite glad?
jeste li ISTA jeli danas?![]()
nista nisam jela do skoro 4 popodnezeludac dignuo veliku pobunu.. ma revoluciju covece.. a onda sam sela i najela se chorbe
![]()
jeste jeli nesto specijalno danas? ili cisto da zadovoljite glad?
jeste li ISTA jeli danas?![]()
moomoo meee jooouu
za dorucak jedno veliko NISTA... brzinski rucak spagete koje su se razvukle i za veceru![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ja i dalje nista, ali idem kod bate na rucak mmmmmmmmm
"Bupu pi du pu !"
Ja sam jela banane, kacamak, kisele krastavcice i socivo. Kacamak i krastavcici su isli together, a ovo sve ostalo odvojeno u nekim odredjenim vremenskim intervalima.![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
grasak![]()
obozavam one male, zelen, kuvane loptice.... njami![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
E bas sam lepo klopala.Tunjevinu sa povrcem, kiselo mlekce i na kraju torta ( kolega slavi rodjeni dan pa se castimo)
![]()
"Bupu pi du pu !"
Jela krompirice, pohovano meso i salatu od prazilukaOno, moglo bi se reci da danas intenzivno zbog toga izbegavam ljude
![]()
Gather ye rosebuds while ye may...
U zadnjih pola sata mango,perece i pijem kafu sa sve slagomMislim da mi je malo muka
![]()
A,za rucak se spremam od jucer.Obecali mi mlince i piletinu![]()
![]()
jos uvek nista![]()
Zbrisao sam sa posla,svratio do omiljenog restorana i uzeo za poneti gnoccki u gorgonzola sosu i rolovanu junetinu sa pecurkama i spanacempa sam sve zacinio sladoledom od karamele i pomorandzom
i nikako da se ugojim
![]()
Not all treasure is silver and gold, mate.
eve smazala sam gljive i kromipirice i chiketinu
blagodarim![]()
aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu.dugacak spisak.ukratko-od svega po malo![]()