....nista,drugi su za mene kuvali![]()
Ja sam kuv'o Skvojkin rizoto saS morskim plodovimada prste pojedes mi je ispao
![]()
Krek, krek.. Ne gudra
danas sam ceo dan na poslu i moji su kod bake na rucak...corba grasak![]()
Ništa, ali sam danas lepo (lezilebovićki) ručKala.
Supica od (mladih) pilećih srca i džigerica ... mladi (reš pženi) krompirići i isto tak'a (mlada i reš pečena) pileća telašca.
E, al' za kolače sam se ja pobrinula ... niko ne ume bolje od meneda ih kupi.
THE PAST IS HISTORY, THE FUTURE IS MISTERY,TODAY IS A GIFT... THATs WHY ITs CALLED " PRESENT "
Pohovane rendane tikvice sa sirom i kečapom,mlade krompiriće...eto nama večerice
Klinci ovo obožavajuDok se okrenem...tanjiri prazni
![]()
Ako voli jedan cvet koji se nalazi na nekoj planeti,slatko je noću gledati nebo.
PUnjenje paprike ...Bog'te ode 600 gr. mesa u 6 paprik(etin)a![]()
Budi pametan i pravi se lud
Od juche ostalo supe i kolacha sa makom...danas su u tanjir pale pechene paprike napunjene sirom pa pohovaTe i krompiritji...
Stara majka rulz![]()
Drage domaćice, ima i nas gladnih degustatora koje kod kuća staramajke slabo hrane...mislite o tome...![]()
za rucak....pasulj i salata
za veceru - palacinke s eurokremom![]()
Nisam ni morala,bila sama,al' ajd...čorba,piletina u umaku od pavlake,pohovana piletina sa susamom,restovan krompir,salata...i uveče spremim onu :nabrzinu: šlagiranu tortu(sa kiselom vodom)...![]()
Neću da kuvam!Štrajkujem!
...ali ako me nateraju biće eventualno ćureći batak i krompirići pečeni u rerni i salata od sveg salatastog povrća koje nađem u frižideru![]()
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
danas "isli" smo u Italiju
spageti s racicima...![]()
Poruku je izmenio Bombica, 11.07.2009 u 20:00 Razlog: pecatna greska :)))))
Ništa posebno.. Krumpir sa mljevenim mesom i vrhnjem za kuhanje + sir = zapečeno u rerni.
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Bistra supa od šargarepe i karfiola sa testeninom, pohovane tikvice, salata od paradajza.
![]()