Kako ja volim da mažem nokteLakova, mislim da imam svih boja
Najviše volim crni, i na rukama i na nogama
ali u 70% slučajeva mažem ih da budu šareni, u dve ili više boja, a nekad svaki različito. Trenutno na rukama imam teget metalik, na jednoj nozi ljubičast, a na drugoj srebrni
![]()
U poslednje vreme ih nešto baš furam kratke, mada znam da pustim i kandže. Često po njima crtam cvetiće.![]()
Mažem ih i leti i zimi podjednako. I na rukama i na nogamaNe volim lakove u boji kože, bele sedefaste i retko radim frenč (čitaj: 5 puta u životu). Noktiće negujem tako što gledam da koristim skidač laka sa pantenolom ili tako nečim sličnim, mažem ih redovno kremicama za nokte, mackam almond repair oil-om koji ima i vitamin F, ponekad koristim gel kao podlogu i to bi bilo to.
Mažete li nokte uopšte? Volite li kratke ili duge nokte? Koje boje volite?Stavljate li veštake? Kako trenutno izgledaju vaši nokti? Usklađujete li boju laka sa garderobom?

Lakova, mislim da imam svih boja
Najviše volim crni, i na rukama i na nogama
ali u 70% slučajeva mažem ih da budu šareni, u dve ili više boja, a nekad svaki različito. Trenutno na rukama imam teget metalik, na jednoj nozi ljubičast, a na drugoj srebrni
Ne volim lakove u boji kože, bele sedefaste i retko radim frenč (čitaj: 5 puta u životu). Noktiće negujem tako što gledam da koristim skidač laka sa pantenolom ili tako nečim sličnim, mažem ih redovno kremicama za nokte, mackam almond repair oil-om koji ima i vitamin F, ponekad koristim gel kao podlogu i to bi bilo to. 

Citat

A volim i francuski manikir, samo sto cesto nemam zivaca za njega, pogotovo ako mi lak nije bas u najboljem stanju. Nokti su mi stalno namazani, obicno nekim quite neupadljivim nijansama i ne podnosim kad mi se lak skine sa vrhova noktiju - odma' se skida lak i ponovo se maže
Sto se tice upadljivijih boja, bordo je jedino sto trpim, ali je to posle muka ziva skinuti sa noktiju
a i najkrace ga drzim na noktima jer se vidi cim se skine sa vrhova. Mazem ga jedino kad su mi malo duzi nokti (obicno u fazi kad je trebalo vec davno da budu skraceni jer pocinju da pucaju jedan po jedan 

nalepila sam jednom veshtachke.. to je bila komedija.. stavila sam ih samo na jednu ruku.. ali je lepak bio toliko jak, da ga nisam mogla nikako skinuti.. te glupave nokte sam skidala ceo dan.. topila ih svim mogucim tekucinama, ali vrag nije hteo da se skine.. svi su se cerili ko blesavi..
unistila sam taj put nokte, i to je bio prvi i zadnji put da sam ih stavljala.. od onda samo menjam boje
bitno bree da se shareni.. menjam boje kako se setim.. zimi recimo da mazem redje nokte na nogama.. ali na rukama su mi najcesce obojani i to raznobojno.. ima i trenutaka kad je svih 1o jednako obojano
)

.....mada se i sada ponekad otkacim 
zasto pobogu?

samo uredno podrezani i lepo nalakirana dolaze u obzir....francuski lepo deluje na njima iako su kratki...
Govorim tiho i nosim psa sa sobom