Ima nekih pesama koje ne mogu baš da iskuliram, a recimo vrte se ili su se vrtele nenormalno, hitovi, kao...
Jedna od njih je Asereye - Las Ketchup, neke 3 ribe koje urlaju uz odvratnu koreografijuzatim Vaya Con Dios - Neh nah nah nah (ili kako se već piše), sve od Abbe i B52, Mambo no 5 - ne sećam se izvođača, Makarena
onda je bio neki svetski mega hit Suzanaaaaaaaaa Suzanaaaaaaaaaaaa........
Domaću polućirilicu bolje i da ne spominjem, ona je van konkurencije... u poslednje vreme me žestoko nervirala pesma koju je komšija vrteo 24/7, ne znam koja je grupa, ali sam pesmu zapamtila, My Humps...on pusti to, a ja kad mi više dozlogrdi odvalim neki muški kozački hor, koji probija bubne opne i kad se sluša tiho, a ja ga bacim na max
te se komšija primiri.
Nastaviće se...
Od koji pesama vi dobijate ospice?

zatim Vaya Con Dios - Neh nah nah nah (ili kako se već piše), sve od Abbe i B52, Mambo no 5 - ne sećam se izvođača, Makarena
te se komšija primiri.

Citat

a makarena i onaj fazon sto je is'o uz tu pesmu.. ono sto je bila neka kao koreografija.. kao koreografija 

Kad profunkcionisem, napisacu.
stvarno, limunadice tipa "magazin", "crvena jabuka", "hari mata hari"
sa "otvaracicama usta", o grandu da ne pricam

to kad cujem meni padne muka,pa ona koja se stalno vrtela na radiju pre nego da podjem u skolu,"Milena,generacijo moja da smo se ranije sreli"