Krek, krek.. Ne gudra
Koristim dva da ne bi stavljao slike evo modela:
Sony Ericsson W960
Nokia N81
od danas ovaj
za sada malo mi neobicno to s tacskrinom, narocito kad kuckam poruke. ne mogu kad nemam noktice ili male prste, a to treba nezno da se dodirne i ja ne umem.
valjda cu uskoro savladati vestinu dodira![]()
Trenutno
2008-
Ovo mi je bio prošli. 2003-2008 (zamisli... ukrali mi ga)
Ovo mi je bio prvi. 2000-2003 (stoji mi u fioci)
![]()
Poruku je izmenio Invisibleman, 16.07.2010 u 00:00
c'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui.
Moj novi službeni mobitel (ostajem vjerna Sony Ericsson-u + ne volim klizne i ne volim touch screen).
Sony Ericsson Elm
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
Još uvek Samsung L760, ali ne zadugo, jer počinje da riknjava![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
negde od bombardovanja i mog prvog telefona marke simens koji je bio kao cigla tezak,a baterija mu je bila preko cele zadnje strane poklopca,menjao sam telefone malo,malo,imao sam najvise raznih nokija,sad trenutno imam sony-ericsson f305 i jedva cekam da dodje oktobar kad mi se sin vraca iz amerike pa ce biti neki novi lepi fon
Ja imam isti več 6 godinu..hhh. Simens CX65..neznam ima li više i slika koja od njega na internetu
Ne pratim previše mobilnu tehnlogiju i ne privlače me šmika. Volim funkcionalnost. Dobro nije sada da bi mi bilo svjedeno da nosim "ciglicu" iz 90ih..ali ovaj moj mi još uvijek dobro služi za moje potrebe i ne mislim davati novac na novi..samo zato što ovaj nije više In![]()
E, konačno imam nov tel. Nokia 5228, zadovoljna sam
![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Taman sam, posle 5 godina, savladao sve opcije Nokije 6230i, a danas posle podne sam se častio novim telefonom(? - Jes', liči na telefon. Ali...!?!) Samsung GT-S8500 Wave.
Nadam se da ću do jutra uspeti da savladam osnovne operacije.
Volim prijateljski da karam, bez obaveze da mi se uzvrati. © Maski