hvala na dobrodoslici i lepim zeljama. ne brinite vi nisam ja tako strasljiv, pa da bi utek'o s "bojnog" polja. vrlo rado bi ja vam slaso svasta nesto pa cak i fotke i fotkice o novom beceju, ali oces, ovaj vas forum mi nakon onih koje trenutno koristim dodje ko spejs satl, pa stoga molim sve one koji bi teli da malo pripomognu.
kao prvo kako da nadjem neki adekvatni avatar za svoj, nik ili pak kako da ga postavim. potom kako se kod vas postavljaju fotke, jer na nasem (novibechej.com) forumu prvo kacis na neki od servera koji su specijalizovani za tu delatnost, a potom odatle skidas i postavljas na svoj...to meni uvek iskomplikuje zivot, pa se ja trudim da to ne radim, vec kod nas znam neke od tipova koji forumase kod nas, pa njima na pp saljem. ovdekana sam novi pa ce mi trebati malko vremena.
ono sto ce mi definitivno biti tesko je da vam prenesem celu atmosveru velikogospojinskih dana, kao i da vam docaram lepotu naseg keja. izvinite ako sam mozda malcicko nekulturan ili pak neskromana, ali nije to najlepsi kej u vojvodini, vec i jako jako sire, da ne preteram pa kazem i u svetu, ali tu je...bozanstveni su zalasci sunca, cvetanje tise, setnja leti ili sproleca kejom (jos ako imate uza se voljeno bice), amfiteatar, bozanstvenu terasu doma kulture sa koje se samo kulira i pune baterije gledajuci u mirnu reku, prolaznike ili onako zagleda u daljinu ....ali sve ovo vam je dzaba ako ne dodjete kod nas i to sve vidite uzivo....ja se prijavljujem da vam budem vodic. a i trenutno bas jako jako puno para ulazemo u uredjenje samog grada, ali otom potom....za sada toliko
PS nema leapa, ali 2005. izradjen gup. ako jos uvek nekog interesuje, mogu da nadjem u kojem sluzbenom glasniku je objavljen, a shodno tome moze se naci i kako izgleda, vazi?

Citat