Imala sam bash juche neki manji fajt sa starijim chlanovima drugog foruma, pa me zanima i vashe mishljenje...
Oni su tvrdili da zene lakshe dozivljavaju orgazam u nekim kasnijim godinama ( posle 30-te recimo ) nego u 20-tim .......
Kao, u 20-tim jedva da im se desi koji put...
E sad, poshto ja pripadam toj mladjoj generaciji, i moja iskustva odudaraju od njihovih tvrdnji, interesuju me vasha iskustva......
Zavisi od partnera, od raspolozenja, od zelje..... mnogo chega, ali bash od pukih godina zivota... mnooogo je!
Bash me zanima shta vi imate da kazete na ovo.....

Citat
...i kad su isti partneri svaki put je različit put i brzina dolaska do orgazma, pa i njihov broj, i zavisi od gomile stvari, trenutne želje, umora, raspoloženosti....itd...a od godina života najmanje zavisi...
...jedino što mislim da žene što su starije više uživaju u sexu...iskristalisale su stvari koje im više prijaju, koje manje, i nisu više u fazi traženja i ekperimentisanja...
Da nisam bila mlađa pa i da ne znam, ali pošto jesam - znam
Naravno, izuzetaka ima. Ali veliki broj žena do nekih određenih godina i ne zna šta je orgazam, dok ga ne doživi. To će jako retko priznati
U najvećem broju slučajeva mlade žene ne umeju da se opuste, a tako sebe i ne mogu dovesti do vrhunca. Zrelija žena zna. Zrelija žena ima jače i izvežbanije mišiće i lakše će doživeti orgazam 

...

.Najbolja kombinacija za mene
.....aha....uvek je najbolji u trenutnim godinama....