Verujem da je svako od nas bar jednom u životu pevušio "Pišonju i Žugu" i "Zenicu". Što se mene tiče, pevušio sam i razne druge Neletove pesme, čak sam bio i na nekoliko koncerata. E, onda je Nele ušao u pubertet sa 35 godina i odlučio da počne da se bavi nečim drugim (čitaj: proserava) i uspeo je da skenja sve što je nekih 15 godina radio. Počeo je sa "Emirom Pipom i njegovom ekipom" da pravi muziku za Brazilce, Peruance, Irance i ostale Indijance (SQUAW ništa lično), a vernoj publici pljunuo u lice. Bio sam u Beogradu kada je sa Borom slavio 20 godina postojanja i kada je zapevao "Đinđi minđi bubamaro..." sasvim opravdano je zaslužio linč publike koja je željno čekala hitove poput Pišonja i Žuga, Hadžija ili bos, S one strane ulice, Nedelja kad je otišao Hase itd. Hvala Bogu, pa se posle 3 pesme sam sklonio sa bine. Evo, sada sam se opet iznervirao.

Elem, pitanje je sledeće: da li vam se više sviđalo Zabranjeno Pušenje ili No Smoking Orchestra?

Citat
  Citat

Od Waltera do Malih prica... Nele,Sejo i co. su razbijali,sve posle toga je kuknjava za malo publiciteta i lake love.Staro Pusenje je bilo glas jedne generacije koja je naslucivala sta je ceka,nazalost,proslo je isto kao i ta generacija
 Od Waltera do Malih prica... Nele,Sejo i co. su razbijali,sve posle toga je kuknjava za malo publiciteta i lake love.Staro Pusenje je bilo glas jedne generacije koja je naslucivala sta je ceka,nazalost,proslo je isto kao i ta generacija Ostaje secanje na jako dobar R'N'R',fantasticne tekstove i sve fore koje su nam prodavali kroz Nadrealiste.Secam se da smo u osnovnoj oformili bend koji je na repertoaru imao pregrst pesama Pusenja.Dobra,stara vremena...
 Ostaje secanje na jako dobar R'N'R',fantasticne tekstove i sve fore koje su nam prodavali kroz Nadrealiste.Secam se da smo u osnovnoj oformili bend koji je na repertoaru imao pregrst pesama Pusenja.Dobra,stara vremena...

Not all treasure is silver and gold, mate.
Not all treasure is silver and gold, mate. 

(Top listu nadrealista i da ne spominjem
 (Top listu nadrealista i da ne spominjem  ), ali danas, da sam na njihovom mestu, ja bih se zakopala u neku faking duboku arhivu. Ovo sada je "ma bjaži bre".
), ali danas, da sam na njihovom mestu, ja bih se zakopala u neku faking duboku arhivu. Ovo sada je "ma bjaži bre". 

Kunic kaže:
 Kunic kaže:

.
 .