ostala sam bez teksta zbog scene na ekranu kompa u jednoj lekarskoj sobi
ostala sam bez teksta zbog scene na ekranu kompa u jednoj lekarskoj sobi
Jedan post koji pokazuje koliko neko ne razmišlja.![]()
Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
Niske strasti tamo gde im mesto nije..
Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.
...mene ovih dana veoma ostavlja bez teksta,upotrebljavanje termina i pojmova,koji se kače ljudima-neosnovano a počinje da deluje i uvredljivo!
Falkirk Wheel
....suze su mi krenule.... ostao sam porazzen kao gradjanin planete..... eeeee srbijoooooo.....
& underpaid......
Prljavi,pokvareni,bezobrazni,podli,glupi Telekoooooooom!!!
![]()
Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
bbc.the.human.body.pt2of7.an.everyday.miracle.avi
....gledala sam ga deset puta do sad i zadivi me svaki put.
& underpaid......
Neki ciga u busu koji ima trece oko na celu,i smrdi nevidjeno,plus stalno zvace neku plasticnu kasiku i sa sobom nosi tri tone nekix kesa,...![]()
Škola u prirodi, 6 dana, Gučevo, cena prava sitnica...14 000![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
...upravo me ostavilo bez teksta nešto veoma lepo...![]()
...Namesteno takmicenjeZaista nisam mogla da verujem da je toliko ocigledno...
![]()
Ljudska nehumanost i stav 'boli me uvo' me drzi u soku evo vec 2 dana.
U petak popodne se vracam kuci s posla i u ulici nabasam na copor pasa. Sve se mislim da su samo u prolazu. Medjutim, par sati kasnije, cujem uzasan lavez na ulici. Kad sam pogledala kroz prozor, a ono pojurise oni komsijsku macku koja sirotica od muke pobeze na najblizu banderu. Uzverala se do pola i ukocila od straha. Kad je psece drustvance videlo da od zabave tu nema vise nista, razislo se a siroti macak ostade na banderi. Kad ga je strah malo prosao, on - kud ce, gde i ce, i pope se skroz gore.
Prvih par sati sam sve mislila da ce nekako sici, ili skociti. Ali nije. U medjuvremenu je i ostatak komsiluka video macka u nevolji. Baka kaomsinica, ciji je macak, uzaludno ga je dozivala, ali on ni da mrdne. Da je visoko, visoko je...
Dodje tako subota ujutro. Svi smo shvatili da macak sam sici nece i da se nesto mora preduzeti. Zvana je Elektrovojvodina, oni su rekli da..... pa oni ne mogu da dodju. Posta je obrazlozila da to nije njihov posao, a vatrogasci su rekli da 'sad pada kisa i oni ne mogu da izlaze na teren sad'Naravno da je ceo komsiluk uzario telefone od zvanja ali niko od ove tri institucije jos uvek, a sad je nedelja vece, nije zashodno nasao da dodje. Mi ovde zaista nemamo nacin da do macka dodjemo i bilo kako mu pomognemo.
a oni koji mogu izgleda su u fazonu "Mos' misiliti, kad crkne, pasce"
20:43 Trebala sam ovaj post napisati ranije. Upravo su ljudi iz Elektrovojvodine bili, hvala im. Macan je prizemljen i ziv![]()
Poruku je izmenio Cecara, 10.02.2008 u 20:44
Isn't it funny how day by day, nothing changes, but when you look back, everything is different?
C. S. Lewis
ostavolo me je bez teksta ponasanje mlade koleginice ...svaka druga je bila jbg i to bez ukusa i na sav glas,a uz put i treskanje vratima da smo se svi cudili da su jos na mestu...
sreca je kada pored sebe imas voljene osobe
palim jutros TV - gledam prognozu vremena! Trenutna temperatura -31
![]()
neunistiva zlojebaba!