Divna Ljubojevic - Pesma nad Pesmama
Divna Ljubojevic - Pesma nad Pesmama
Poruku je izmenio NSdjanka, 14.08.2009 u 10:43 Razlog: spot
"Ljepota nije u licu; ljepota je svjetlost u srcu."
volim tenore
i volim soul
za letnje noci standard dzez
a nekad i Inkognito
volim fank
volim soprane
volim Amy,volim Sinatru,volim trubace,volim Doc Cheathama,poneki fado,i malo salse,i tango,vazda
Ploviti se mora i bez broda ..
zavisi od raspolozenje.
a kako nikako ne mogu da se odlucim za jedan prvac muzike to moze biti od pop muzike, rok, rege, lagani jazz do ... neke domace pesmice
a bogami u kafani narodno , ali one lepe prave narodne pesme![]()
ne komercijalni rock iiiii jazzkombinacija do mudi
To je klasična muzika,Šopen,Brams,Korsakov.Šubert,,i još ponešto kao đez ,bluz,pa posle lagane pesmice to ću drugi put pobrojati.![]()
Uskoro ni o meni ni o tebi niko neće pričati niti znati,neki drugi ljudi živet će ovde...mi nećemo nikome nedostajati
Kako kad....uglavnom balade
Me gusta Marijuana, Me gustas tu
Nabolje radim i opuštam se uz malo žešču glazbu. Obožavam Metallicu..Ac-Dc-- Maidene..
Od malo mekše glazbe Purple..Doorse. Evo primjer kada čistim po kući perem prozore..odvrnem glazbu i dramam se uz nju..skroz zaboravim koje prozore sam oprala a koje nisam..pa se tako dogodi da dva puta operem isti![]()
To najvise zavisi od situacije. Bas sam shvatila da mogu hiljadu vrsta izvodjaca da slusam.. bas ima pjesama koje mi se svidjaju,veliki broj. A to su svih jezika,zanrova itd. Ludnica.
Ali,uvijek cu prvo reci domaci rok,jer je to nesto sto ne mogu da stavim u drugi plan pored ostale muzike... Smak,Generacija 5,EKV i mnogi,mnogi drugi. To je ipak nesto posebno![]()
And even though you're fed up, you got to keep your head up.
Acid, smoot, jazz funk... cubana... blues. Mnogo toga, a najviše gitara/e.
Eto, upisah se!
klasicna muzika licno mi je streptomicin za stres, nekada je to bio `ex..."godine" cine svoje u kombinaciji sa nacinom zivota koji je vodjen
u nekim psihosomatskim indikacijama fifaldi se preporucuje kao dodatni terapeutski tretman
cetir` godisnja doba...speshl jesen...mozda je placebo, al` nema veze...deluje![]()
najvise me opustaju klavirske kompozicije
obozavam klavir
onda
Misa Criola u izvodjenju H.Karerasa,Nesun Dorma Pavarotijeva,Sopenovi klavirski koncerti,svasta jos
standard jazz..
obozavam Tonny Bennetta,mnoge stvari je otpevao bolje od Sinatre
opusta me Amy Winehouse....volim tu vrstu glasa kod zena
neke opere,recimo Onjegin
i svasta jos...
Ploviti se mora i bez broda ..
Onu koju svojim rukama odsviram![]()
Klasična muzika pogotovo ako je izvođenje na gitari.
Nepostoji neka odrećena vrsta,sve zavisi šta mi je potrebno u određenom momentu...
Može to biti brzi ritam da mi baš ono podigne energiju
a mogu biti laki tonovi da me stope i utope..
Veselo-ritmični tonovi mi održavaju moju pravu prirodu ličnosti
a kad oću da meditiram ondak pustim Enigmu il Gipsye..
...pa mogla bih reći da me svaka u datom momentu na neki način opušta![]()
Da me kojim slučajem nema,trebalo bi me izmisliti