Šta je bilo moderno u "vaše" vreme?
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 33

Threaded View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

Šta je bilo moderno u "vaše" vreme?

Moda u vase vreme ...

Lele, sto sam omatorio!

Dico moja, u moje vreme se to nosilo samo na casovima fizickog vaspitanja.
    Bile su sve, te ``starke`` plave boje sa belim nosom i sve su bile jednoobrazne.

Na ulici je bilo OUT nositi to isto, to je bio kao da ides ulicom u onom skolskom plavom mantilu! Bljak!

Na ulici se nosile patike, one prave adidasove, pumine i valjda neke domace prozivodnje.

Onda nije bila moda ici u pocepanim farmericama, a kamoli da ti viri donji deo gooze. Farmerke su bile jednoobrazno plave, cak i leviske.
    Matori se cudili tome da kada su mladi kupili novu farmerku, onda pravac dvoriste, cetka za ribanje i pola cigle takodje za ribanje, i ribala se farmenka dok se nije malo istrosila da bude IN.
    Meni moji matorci to ribanje nisu dozvoljavali, jer se ``ne smeju nove pantalone upropastiti!`` (NAS SIN NIJE NORMALAN!!!)
    Cak je prvom prilikom moja mama uredno ispeglala i farmerke, onako na ``ugao``, pa se moglo videti na prednjoj strani pruga od perglanja.

Da, da, takva su bila ta davna vremena....

Tada se golisave zene nisu kacile pod nos na trafiku, a za najvecom golotinjom se smatrale neskrivene zenske grudi.

Skupljale se slicice u album Flora i fauna, Praistorijske zivotinje, Olimpijada, Fudbalsko svetsko prvenstvo, i slike nekih filmova (takodje i crtanih).

Leti smo jeli sladoled, zimi smo odlazili na klizanje, poceli smo pusenje u 8. razredu a seks su oni srecnici pocinjali u 3. li 4. srednjoj.
    Vozili smo mopede, direktori su dizali tenziju zbog muskog modnog krika, crvenih safari pantalona (smatrali su ih nemoralnim, a jedna domaca modna kuca ih lansirala).

A curiceeee, eeeee, jurili smo ih za poljubce, pokoje fatanje, a svi smo trazili pravu ljubav, ono ako uspe, pa odma do braka. Bili smo spremni da cekamo i pola pa cak i jedne do dve godine da devojka sa kojom hodamo konacno se odluci i za seks. Seks za jednu noc, sta je to?
    Ah da, i kada smo imali seksualni opdnos sa jednom, onda smo prestali juriti ostale! Seks je bilo nesto jako vredno! Znak zrelosti, kao osobe!
    Seks je bio prestiz medju mladima!

Poruku je izmenio irnik, 09.11.2007 u 00:28
    Gospodine, vase dete se plazi na mene!

Slične teme

1. Sta znaci "Nezavisnost" i "Suverenitet"?
    Autor Skidatch_Mraka u forumu Politika
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 29.03.2012, 18:30
  2. Aerodrom "Ecka "za vreme WW II
    Autor gisha u forumu Banat
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 20.12.2010, 07:12
  3. "Nova" i "stara" dijaspora
    Autor irnik u forumu Dijaspora
    Odgovora: 14
    Poslednja poruka: 10.10.2008, 10:20
  4. Od "Keca" do "Petice"