Posaljimo realnost u carstvo snova i pretocimo nase snove u mogucu realnost. Kako bi izgledao vas auto iz snova, kakve inovacije bi ste dodali, na sta bi bio pogon i sl?
Posaljimo realnost u carstvo snova i pretocimo nase snove u mogucu realnost. Kako bi izgledao vas auto iz snova, kakve inovacije bi ste dodali, na sta bi bio pogon i sl?
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
ne bi imala nista protiv ovakvog
no, evo ovaj mi je najdrazi:
![]()
mercedes,mercedes,mercedes.....![]()
shatili ste verovatno mercedes je zakon!(za mene-naravno)
aman breeee... jel ko procitao zadatak... zajebi stvarnost - ukljuci mastu ... aj sad ponovo, da nebi koji ukor paoswba kaže:
![]()
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Pa bre za mene je M5 auto iz snova. I ništa mu ne bi budžio.![]()
A što se tiče kvatra... Mali je ovo forum koliko bih mogao da pišem šta bih mu radio. Jednom prilikom ću se raspisati.![]()
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Ovo je moj san,koji osvezavam svake 3-4 godine.
A6 quattro. Zasigurno, monstrum koji poseduje sve.
Poruku je izmenio A6quattro, 22.09.2006 u 10:28
1967 Shelby Mustang ...... cuvena Elenor....na auto nista ne bi dodao,jer je savrsen u svakom pogledu...
Don Corleone: "A man who doesn't spend time with his family can never be a real man."
Definitivno :OPEL Vectra C ili Signum ili Astra H GTC
Love comes again......
ja sam skromna inace, ja bih SAMO Peugeot 206cc, po mogucnosti bordo boje![]()
smesi se... sutra ce biti gore
Snovi mi se sa javom preplicu...
Ovo bih mogao da vozim...
A ovo mozda nekada...kada mi nestane adrenalina
A sve zbog predrasude da ljudi sa malim vole velike aute i dzipove...a mozda i nije tako,mada starost nam donosi sto sta tako da dodje na isto ili slicno...
![]()
sanjam jedan realan san
peugeot 206, hatchback, crne boje 2002. ili mladji 1.4 benzin, dobro odrzavan i da nije lupan, presao oko 70000km
ako neko ima informaciju gde da nadjem ono sto sanjam neka mi slobodno javi
nisam bas neki platisa![]()
trt mrt zivot ili smrti