Posaljimo realnost u carstvo snova i pretocimo nase snove u mogucu realnost. Kako bi izgledao vas auto iz snova, kakve inovacije bi ste dodali, na sta bi bio pogon i sl?
Posaljimo realnost u carstvo snova i pretocimo nase snove u mogucu realnost. Kako bi izgledao vas auto iz snova, kakve inovacije bi ste dodali, na sta bi bio pogon i sl?
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
ne bi imala nista protiv ovakvog
no, evo ovaj mi je najdrazi:
mercedes,mercedes,mercedes.....
shatili ste verovatno mercedes je zakon!(za mene-naravno)
aman breeee... jel ko procitao zadatak... zajebi stvarnost - ukljuci mastu ... aj sad ponovo, da nebi koji ukor paoswba kaže:
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Pa bre za mene je M5 auto iz snova. I ništa mu ne bi budžio.
A što se tiče kvatra... Mali je ovo forum koliko bih mogao da pišem šta bih mu radio. Jednom prilikom ću se raspisati.
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Ovo je moj san,koji osvezavam svake 3-4 godine.
A6 quattro. Zasigurno, monstrum koji poseduje sve.
Poruku je izmenio A6quattro, 22.09.2006 u 10:28
1967 Shelby Mustang ...... cuvena Elenor....na auto nista ne bi dodao,jer je savrsen u svakom pogledu...
Don Corleone: "A man who doesn't spend time with his family can never be a real man."
Definitivno :OPEL Vectra C ili Signum ili Astra H GTC
Love comes again......
ja sam skromna inace, ja bih SAMO Peugeot 206cc, po mogucnosti bordo boje
smesi se... sutra ce biti gore
Snovi mi se sa javom preplicu...
Ovo bih mogao da vozim...
A ovo mozda nekada...kada mi nestane adrenalina
A sve zbog predrasude da ljudi sa malim vole velike aute i dzipove...a mozda i nije tako,mada starost nam donosi sto sta tako da dodje na isto ili slicno...
sanjam jedan realan san
peugeot 206, hatchback, crne boje 2002. ili mladji 1.4 benzin, dobro odrzavan i da nije lupan, presao oko 70000km
ako neko ima informaciju gde da nadjem ono sto sanjam neka mi slobodno javi
nisam bas neki platisa
trt mrt zivot ili smrti