Aj' da vidimo šta znaju ove žene forumske tj šta poseduju od dodatnih moćiJa znam samo da vezem i da štrikam al' samo u jednom te istom fazonu, ne znam kako se zove tačno taj rad, ali kapiram da je to onaj osnovni. Valjda je to klot
Znam da umećem boje, tj da šaram, ali ne znam da počnem
i ne volim da oduzimam petlje. Nikako ne znam ono što ide na više igala. Sve što sam u životu ištrikala je ličilo na šal
Ne znam da šijem na mašini, a dve imam - al' znam sve što treba da ušijem peške

Ja znam samo da vezem i da štrikam al' samo u jednom te istom fazonu, ne znam kako se zove tačno taj rad, ali kapiram da je to onaj osnovni. Valjda je to klot
Znam da umećem boje, tj da šaram, ali ne znam da počnem
i ne volim da oduzimam petlje. Nikako ne znam ono što ide na više igala. Sve što sam u životu ištrikala je ličilo na šal
Ne znam da šijem na mašini, a dve imam - al' znam sve što treba da ušijem peške 
Citat
..
..
Meni je heklanje nemoguća misija. Svaka čast svakoj koja ume. Malo sam se zeznula u anketi, pa nema da se glasa za više opcija
al' može npr ono što najbolje znate 
..
i ovako je ok 
pa ovaaaakooo
Dobro je i da sam to savladala. Nisam ništa od toga dugo ni probala da radim 
A ni to nije teško, samo dobar kroj i spajaš. I paziš da ne ušiješ prste. Al' eto, ne znam 

(misli na tepih koji sam počela pre desetak godina). Ne smem joj reći istinu - ne znaš ti mati šta je internet
...kada Vreme povuče nazad, nije ba lako ni ostati na svom mestu...

mi delluje mnoOoOoOoOoOgo komplikovano. 
.
)
i klot i frket 

nisam sigurna da je to pravilan naziv