Partizan "bojkot"
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 21

Partizan "bojkot"

Može li neki grobar da objasni šta se dešava u Partizanu, i zbog čega navijači traže ostavke uprave?
      Vrh

Odgovor: Partizan "bojkot"

Nisam grobar, ali posle ovakvih rezultata ja bih tražio da uprava izvrši kolektivno samoubistvo.

A sve je počelo sa Tikvom i Artmedijom...
    Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
      Vrh

Već je postalo očigledno da su Grobari,poslednjih godinu i po dana postali jedini borac protiv mafije u srpskom sportu uopšte. To je jedina navijačka grupa koja je javno i svim raspoloživim sredstvima stala u zaštitu svog kluba protiv koga se vodi nevidjena hajka i koji se pokušava dovesti do prosjačkog štapa a sve to od strane aktuelnog rukovodstva.

Ljudi iz naše uprave, iz uprave FK Partizan su klupsku kasu pretvorili u privatnu kasu Žarka Zečevića, Nenada Bjekovića , Ivana Ćurkovića i njihovih kriminalnih pomagača. Klub je na dobrom putu da potpuno propadne, dovode se pojačanja koja nisu Partizanovog renomea, bitno da malo ili nista ne kostaju I kao takva štete klubu a na drugoj strani se puštaju bez obeštećenja najtalentovaniji fudbaleri za koje su tvrdili da vrede milione.U prvom timu mogu da igraju samo igrači koji imaju uredno potpisane ugovore sa menadžerom Mikijem Stevićem (inace Bjekovicevim zetom), ostali bivaju oterani u Teleoptik ili na pozajmicu dok se ne predomisle.

U isto vreme, deca funkcionera Partizana školuju se na prestižnim evropskim koledžima, troše se astronomske cifre, funkcioneri Partizana se voze u blindiranim vozilima i imaju obezbedjenja kao predsednici vlade. Ako su pošteni kao što govore,zašto je potrebno da u obezbedjenju ponekad imaju i po desetinu ljudi ?!?

U Partizan su došli sa skromnim finasijskim stanjem osamdesetih godina prošlog veka (!!!!),a danas poseduju desetine firmi, nebrojeno bogatstvo, nekretnine, vile, kuće, stanove, lokale ..... Da nisu taj novac zaradili, od kako oni kažu, skromnih plata ??

Kupovine, prodaja, malverzacije sa transferima, otvaranje raznoraznih sumnjivih kompanija, fonto, bingo,hot-lajn, auto škole, rent a car agencije, gradjevinska preduzeca, ruleti, poker aparati ..... sve su to delovi mašinerije Žarka Zečevića ! Umesto navijača Partizana, na južnoj tribini našeg stadiona su prostorije agencije za pružanje seksualnih usluga preko telefona, takozvani hot-line. Da li je to deo akcije Žarka Zečevića i ministra Vuksanovića za povratak navijača na stadione? Grobari sigurno neće biti deo svega toga. Ne želimo da gledamo nameštene utakmice i ne želimo biti deo pozorišne predstave u režiji uprave Partizana kojoj očigledno neki važni državni funkcioneri pomažu u ostvarivanju ideje upropasti pa jeftino kupi. U tome im svesrdno pomažu ne samo ostali sportski funkcioneri koji imaju svoj deo kolaca, vec i mediji, neki suptilnije, a neki potpuno otvoreno kao recimo dnevni list Sport ili televizija SOS Kanal. U tim medijima su navijači Partizana proglašavani problemom ovog društva koji napadaju poštene sportske radnike i asove. Da nije tužno, bilo bi smešno.

U celoj toj priči, naravno, navijači Partizana, odnosno navijačka grupa Grobari su trn u oku kriminalnoj organizaciji okupljenoj oko imena Žarka Žečevića jer smo jedini stali u zaštitu kluba. Niko od bivših sportista, trenera niti radnika kluba ne sme da im se javno suprotstavi. Grobari su jedini smogli snage da konkretno ukažu na probleme u klubu.

Već godinu i po dana ukazujemo na ove stvari raznim saopštenjima, gostovanjima na radio i Tv stanicama, konferencijama za štampu, flajerima, posterima koje lepimo po gradu ......

Ne postoji nijedan državni organ ili institucija koja je za sve vreme naše borbe barem pokušala da proveri naše navode. Takva je situacija jer se funkcioneri Partizana nalaze i na visokim mestima u raznoraznim forumima, strankama, firmama i na taj način su obezbedili zaštitu državnih organa i političkih stranaka, što bi narod rekao ne može im niko ništa !

Grobari će nastaviti svoju borbu za oslobadjanje Partizana jer mi živimo za klub a oni od kluba, to je osnov naše borbe i mi u tu borbu ulazimo čistog obraza i otvorenog srca pa i u ime svih vas koji nas možda podrzavate ali sedite i cutite. Nema svako petlju da kaze mafiji “ne”, Grobari imaju ......

Nadamo se da će doći dan kada će se pojaviti, poput Grobara, neko ko će smoći snage da stane na put korupciji, malverzacijama,nameštanju sportskih rezultata ......

Preuzeto sa sajta navijaca Partizana
    Evo, promenila sam potpis
      Vrh

-Moje prve reci su bile: deda, deda (u znacenju zvezda-zvezda). Toliko.

-Ali mi je iskreno (diskutabilno) krivo zbog situacije u kojoj se Partizan nalazi, imali smo i mi, do skoro, slicne u nasim redovima (ima ih jos ali su u manjini) sto se jasno videlo ovih dana prilikom prodaje igraca da su vise novaca uzeli neki menadzeri negoli klub (svi sem Zige zvedina deca). Sta sad? Sto bi rekla Drudzila iz Crnog Gruje necete ih moci oterati ni vilama, jer ocigledno je da usled losih rezultata rukovodstvo nece podneti ostavke.

-Ali zato Zvezda gazi redom
      Vrh

Posle Skupštine FK Partizan smenjeni su svi osim Zečevića i Bjekovića. Bruka i sramota, pa upravo su njih dvojicu trebali otereti iz Partizana.
    Bojkot i dalje.

Lakše smo oterali Slobu, nego što ćemo ovu dvojicu.
    Za druge se navija, Partizan se voli.
    Poruku je izmenio BaneK, 27.12.2006 u 09:00
      Vrh

ni vilama
    -Odlaze, na kraju sezone ! Kad vam ja kazem
      Vrh

Komentari i vesti preuzete sa sajta navijača Partizana, partizan.net

1) Održana Skupština... sve po starom!

Od prvog dana za Predsednika Partizana postojala je samo jedna opcija, dr Nenad Popović. Da li je moguće da za jednu tako prestižnu i važnu funkciju nije bilo interesovanja, ili je po "naređenju" postojao samo jedan kandidat? Da li će on biti dobar ili loš Predsednik, trenutno i nije bitno, važno je kako je uopšte i zbog koga došao na tu funkciju.

Zaista ne treba diskutovati o dešavanjima na ovoj Škupštini pošto se unapred znalo šta će se desiti. Iako je došlo do korenitih promena, odnosno skoro niko iz bivše Uprave nije ostao, srž problema je i dalje prisutan.

Potpredsednici kluba su: Dragan Vignjević (generalni direktor JP Elektro-mreže Srbije), Nebojša Vujović (savetnik u kompaniji Hemofarm), Dragoljub Vukadinović (predsednik Holdinga Metalac) i Dragijana Radonjić-Petrović (generalni direktor brokerske kuće M&V Investments).

Članovi Upravnog odbora su: Radomir Antić, Maks Vinterfelt (direktor kompanije Porše Srbija), Ateljević Miroslav (vlasnik preduzeća Acmer-m d.o.o.), Obrad Sikimić (generalni direktor Diners Club International), Dušan Stupar (generalni direktor Univerzal Holdinga), Igor Milanović (istaknuti sportski radnik i naš najtrofeniji vaterpolista), Bojan Radovanović (pomoćnik direktora preduzeća Dipos), Ratko Zatezalo (generalni direktor kompanije Petrobart-Avia).

Pitanje je: da li će ove promene vratiti navijače na tribine? Iako ne možemo i ne želimo da odgovaramo u tuđe ime, teško je poverovati da će navijači podržati ovu upravu, ponajviše zbog osoba koje su i dalje ostale na svojim prethodnim funkcijama.

2)
    Predsednik Partizana dr. Nenad Popović izjavio je da će FK Partizan dobiti novog trenera, najkasnije do 10. januara.

Na spiku mogućih trenera ima dosta poznatih imena a prednjače Bakvalac, Krčmarević, Vukićević i Vermezović, ali čini nam se da će novi trener biti neko sasvim drugi.

- Partizan će sigurno dobiti novog trenera. Izbor novog trenera obaviće ljudi iz struke, Antić, Bjeković ... a konačnu odluku će doneti Upravni odbor. Očekujem da do 10. januara rešimo to pitanje. - izjavio je Popović.

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
    (Beli je svakako naj.... )
      Vrh

Ješića menjaju Bekvalac, Djukić ili...
    Četvrtak, 28. decembar 2006. 16:52

Novi predsednik Fudbalskog kluba Partizan Nenad Popović izjavio je da će crno-beli u prolećni deo sezone ući sigurno sa novim trenerom, a za naslednika Miodraga Ješića najozbiljniji kandidati su Dragoljub Bekvalac i Miodrag Djukić.

"Doneli smo odluku da Ješić odlazi. On je Partizanovo dete, ima zasluge, ali rezultati su takvi kakvi jesu. Ne sporim njegove ljudske kvalitete, ali moramo da menjamo trenera. Ako sutra bude loše radio i direktor stadiona i on će otići, isto važi i za predsednika, sam ću podneti ostavku. Ne sme biti nezamenljivih ljudi", rekao je Popović u intervjuu "Sportskom žurnalu".

On je dodao da su najozbiljniji kandidati za novog trenera Partizana sadašnji trener Bežanije Dragoljub Bekvalac i selektor mlade reprezentacije Srbije Miroslav Djukić. Ali, time lista kandidata nije okončana.

Popović je naglasio da je razgovarao i sa Radomirom Antićem o preuzimanju mesta trenera, ali da je proslavljeni stručnjak to odbio.

"Našli smo zajednički jezik da u ovom periodu bude u upravi kluba i to je odlična odluka. On je legenda Partizana i želim da se što više sportista vraća u klub", rekao je novi predsednik Partizana.

Popović kaže da ima tri prioriteta - rezultati, ispravljanje medijske slike o Partizanu, ali i povratak navijača na stadion.

"Vidi se da se sa navijačima nije radilo i da se jako mnogo grešilo u odnosu sa njima. Poručujem navijačima da smo otvoreni za sve razgovore da bismo došli do zajedničkog cilja", rekao je predsednik Partizana.

Popović je najavio da će odmah posle novogodišnjih praznika pozvati čelnike Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije na razgovor kako bi se rešili neki nesporazuimi i kako bi zajedno radili na ozdravljenju srpskog fudbala.

Predsednik Partizana je rekao i da će crno-beli odigrati i jednu utakmicu na Kosovu, jer tamo ima puno ljubitelja beogradskog kluba, a potom je dodao i ovo:

"Što se tiče rada u Partizanu biće jako teško. Supruga me je pitala kako uvek mene zapadnu koske. Takva mi je sudbina, ali to je izazov", rekao je Popović.

(MONDO)

Vrh

Antić: Ljut sam, niko me ništa nije pitao
    Sreda, 10. januar 2007.

Tek što je Miroslav Djukić imenovan za novog trenera Partizana, u klubu iz Humske ponovo se dešavaju potresi! da li će biti tektonski ili nešto manji, pokazaće naredni dani.

Naime, član Upravnog odbora Partizana, proslavljeni trenerski stručnjak Radomir Antić izjavio je da je ljut, jer ga niko nije kontaktirao oko izbora novog trenera.

"Djukiću želim sve najbolje, ali nisam zadovoljan načinom na koji je doveden. Potpuno sam zaobidjen prilikom donošenja odluke, iako je trebalo aktivno da učestvujem. Čuo sam na predstavljanju (Djukića) da je odluka doneta jednoglasno, ali ja uopšte nisam glasao. O svom nezadovoljstvu obavestio sam predsednika Nenada Popovića", izjavio je Antić.

On je dodao da za sada ne razmišlja da podnese ostavku na mesto u upravi Partizana, ali da će sačekati da vreme pokaže.

"Znam da bi oni želeli da napustim Partizan, ali još nisam odlučio šta ću da uradim", rekao je Antić.

Predsednik Partizana Nenad Popović rekao je da je Antiću poslat e-mail sa informacijama o odluci o novom treneru.

"U ponedeljak smo se čuli telefonom i rekao mu da Djukić ima moju podršku. Antić je želeo Srečka Kataneca, ali kad on nije mogao predložio je Radmila Ivančevića", izjavio je Popović.

Odluku o novom treneru komentarisali su i najvatreniji navijači Partizana - Grobari:

"U Partizanu kao da nisu izvukli nikakve pouke iz svega što se dešavalo poslednjih 15 meseci. Bojkot se nastavlja, jer mi čekamo ostavke Nenada Bjekovića i Žarka Zečevića. Što se tiče Djukića, mi ga ne poznajemo, pa nećemo ni da komentarišemo njegov izbor", rekao je jedan od vodja Grobara.

(MONDO)

Vrh

Zečević: Briga me za navijače!
    Subota, 20. januar 2007.

Generalni sekretar Partizana Žarko Zečević ocenio je da rezultati crno-belih protekle četiri nisu bili loši i optužio je navijače da su krivci za krizu u klubu.

Verovatno sam se mnogima popeo na vrh glave jer sam uvek branio interese i stavove Partizana. Pogadja me kada spominju moju familiju, ali kada vidim ko je potpisnik tih pamfleta uopšte se ne uzbudjujem, rekao je Zečević u intervjuu televiziji Avala.

On je ocenio se crno-beli ne nalazi u rezultatskoj krizi, a kao argument za to naveo je da je Partizan četiri godine zaredom igrao u evropskim kupovima

Mi imamo krizu rezultata u domaćem prvenstvu. U protekle četiri godine Partizan je igrao u Ligi šampiona i Kupu UEFA. Znate šta, ako saberete sve te rezultate, onda je to zaista uspešno. Ta kriza je nastala zbog navijača i grupacija navijača, rekao je Zečević.

Generalni sekretar Partizana je najavio da će uskoro početi izgradnja novog stadiona u Humskoj ulici.

Do 2010. godine stadion će biti gotov i nije važno da li ću ja biti tu na kraju projekta već da se to završi. To je grandiozan projekat i razumem sve dileme koje s tim u vezi ljudi imaju. Ipak, ja sam optimista. Po idejnom projektu, njegova cena će biti 350 miliona evra, a investitori su iz Švajcarske. Stadion je prioritet za Partizan, jer očekujemo da će, kada bude završen, privući publiku na tribine. Pružaće takve pogodnosti da će ljudi moći da se provedu, popiju i pojedu nešto, rekao je Zečević i dodao da crno-beli zbog radova dve godine neće igrati evropske utakmice na svom stadionu.

Vrh

Grobari: Ne vraćamo se na stadion
    Cetvrtak, 25. januar 2007.

Uprkos sve češćim najvama novog predsednika Partizana Nenada Popovića da će učiniti sve kako bi najvatrenije navijače tog kluba vratio na južnu tribinu, Grobari su ponovili da ostaju dosledni u bojkotu i da nemaju nameru da odstupe od svojih zahteva, a to je pre svega odlazak genrealnog sekretara Žarka Zečevića i sportskog direktora Nenada Bjekovića.

"Neobična je tolika njegova samouverenost, imajući u vidu da smo mu više puta jasno i otvoreno rekli da nikakvih razgovora neće biti sve dok ne preduzme konkretne korake da smeni generalnog sekretara Žarka Zečevića i sportskog direktora Nenada Bjekovića. Svima je već dosadilo da svakodnevno po sredstvima javnog informisanja nailaze na najgoru vrstu demagogije, plasiranu iz Humske 1, a koja počinje i, nažalost, završava u poznatom stilu - mi moramo, trebalo bi da... i slično, predstavljajući zamenu za ispravne i efikasne poteze koji bi klub izveli iz krize", navodi se u saopštenju Grobara.

Navijači Partizana optužili su klupske čelnike da pokušavaju da prikažu bojkot kao "hir nekolicine vodja, ljudi koji su se isticali u organizaciji i artikulisanju bojkota".

"Spontano izražavanje nezadovoljstva velike mase Partizanovih navijača i simpatizera počelo je mnogo ranije od objavljivanja bojkota - i to spontanim skandiranjem celog stadiona protiv uprave, kao i laganim, ali sigurnim osipanjem publike sa tribina. Medjutim, insistirajući na sopstvenoj iskrivljenoj verziji, i pritom sve više postajući svesni činjenice da se bez navijača ne može, čelnici Partizana su spremili novu taktiku koja podrazumeva perfidni obračun sa nekoliko ljudi koji su osmislili i vodili bojkot i navijačke proteste", ističe se u saopštenju.

Najvatrenije Partizanove pristalice navode da su vodeći ljudi kluba iz Humske nekoliko puta preko posrednika pretili vodjama protesta "montiranim sudskim procesima".

"Oni su preko svojih posrednika, pretili navijačima koji vode proteste, da ako ne prekinu bojkot i ne vrate sve navijače na stadion, da će im se lično osvetiti i to tako što će tim navijačima montirati nekakve sudske procese, kako bi ih diskreditovali. Iako je reč o gruboj zloupotrebi položaja, tajnih kanala i demonstraciji moći, mi se toga ne plašimo i nećemo ustuknuti, jer smo uvereni u ispravnost onoga što radimo, a ovakve pretnje nas u tom uverenju još više učvršćuju. JUG će i dalje biti jedinstveni i mi nećemo dozvoliti da nas išta poremeti u ostvarivanju ciljeva koje smo pre dve godine zacrtali. Prema tome, stav i odluka Grobara ostaje nepromenjena - BOJKOT, DO KONAČNE POBEDE!", poručili su navijači Partizana.

(MONDO)

Vrh

Zečević: Navijači su nam potrebni
    Ponedeljak, 29. januar 2007.

Generalni sekretar Partizana Žarko Zečević, koji već duže od godinu dana vodi "rat" sa navijačima tog kluba, izjavio je da su Grobari potrebni crno-belima, iako je prošle nedelje u gostovanju na televiziji Avala imao drugačiju poruku za pristalice beogradskog kluba.

"S obzirom na brojne pogrešne interpretacije posle mog gostovanja na TV Avala, moram da ponovim da su navijači bili i ostali naš 12. igrač. Bez navijača nema svrhe igrati fudbal, niti klub u kontinuitetu može da postiže vrhunskje rezultate", rekao je Zečević u razgovoru za "Sport".

Generalni sekretar sada kao rešenje sukoba sa navijačima vidi u inicijativi novog predsednika kluba Nenada Popovića, koji je pozvao Grobare na razgovor.

"Sada analizirati kada je taj sukob eskalirao, ko je kriv za šta, bilo bi samo gubljenje vremena. Rešenje je u inicijativi predsednika Popovića da se sedna i razgovara. Kohezija igrači - trener - navijači - uprava kluba, može samo da dovede do novih dobrih rezultata. Imamo mlad sastav i treba im najveća moguća podrška", poručio je Zečević.

On je istakao da za budućnost tima iz Humske niko ne bi trebalo da brine, jer će Partizan uvek biti veliki klub i dodao da će uskoro biti predstavljen i petogodišnji plan razvoja Partizana.

"U njemu će pre svega biti definisano kako stići do rezultata koje smo ostvarilivali u prošlosti, kao što je igranje u Ligi šampiona. Kada je u pitanju novi stadion, to je investicija od 350 miliona evra i ne može sve da bude kao u bajci. Projekat je prošao plansku komisiju Skupštine grada, stadion će se prostirati na deset hektara, a potpisan je i predugovor sa Švajcarcima", istakao je Zečević i dodao da je primarni cilj Partizana u nastavku sezone osvajanje nacionalnog kupa, jer je vodeća Zvezda ima čak 14 bodova prednosti.

(MONDO)

Vrh

Iako sam navijac drugog kluba pratim desavanja u Partizanu i iskreno mislim da se nalaze u nezavidnom i nezahvalnom polozaju sto im zaista ne zelim jer je steta izgubiti kvalitetnog protivnika i klub koji ima zavidnu tradiciju.
    I may not be perfect but I'm always me
      Vrh

Antić: Nenade, neka ti je na čast!

Medijski rat izmedju sportskog direktora Partizana Nenada Bjekovića i novog člana uprave crno-belih Radomira Antića nastavlja se, a ovoga puta repliku je imao bivši trener Reala, Barselone i madridskog Atletika.

"Još nisam čuo za ideju da ja želim da smenim Bjekovića. Tek se spremam da prelistam beogradsku štampu. Ipak, to je igra u kojoj ja ne želim da učestvujem", rekao je Antić za "Sport".

On je istakao da ga svadje i sukobi nikada nisu zanimali i da nikada nije bio konfliktna ličnost.

"Za svadju je, po pravilu, najmanje potrebno dvoje. Mene tračevi nikada nisu zanimali, niti su bili deo moje ličnosti. Tako je i sada. Neka Bjekoviću sve to što izjavljuje služi na čast. Time sam sve rekao", istakao je jedan od najpoznatijih srpskih trenera.

Antić je dodao da je u kontaktu sa predsednikom Partizana Nenadom Popovićem, koji je najavio da će pokušati da posreduje u sporu dvojice istaknutih funkcionera crno-belih.

"Popović i ja se čujemo. Ne želim nikakvu polemiku preko medija. Imam ja svoje mesto da na vreme sve saopštim", poručio je Antić, koji je jedan od retkih funkcionera Partizana čije stavove podržavaju i Grobari.

Najvatrenije pristalice Partizana u medjuvremenu su ponovo uputile zahtev Popoviću da smeni Bjekovića.

"Otvorenim napadima na člana Upravnog odbora Radomira Antića, sportski direktor Nenad Bjeković ko zna koji put stavlja sebe iznad kluba. Kako je Popović u više navrata javno isticao da će biti odstranjen svako ko naruši skladne odnose u klubu, pozivamo ga da ispuni svoje obećanje", ističe se u saopštenju Grobara i dodaje da je Popović dužan da "zaštiti člana UO i legendu kluba od napada čoveka koji je sa svojim saučesnikom Žarkom Zečevićem doveo Partizan do dna".

(MONDO)

Vrh

Partizanov "jug" ostaje prazan

Uprava Fudbalskog kluba Partizan saopštila je da će i u prolećnom delu sezone ulaz na stadion u Humskoj 1 biti besplatan. Medjutim, njegova južna tribina, na kojoj su tradicionalno smešteni najvatreniji navijači, biće prazna kao i jesenas.

"Besplatan ulaz? Simptomatično je da su sa tom praksom čelnici kluba krenuli od trenutka kada smo stupili u bojkot. Taj pokušaj da se privuku neki navijači dovoljno govori o njihovoj nemoći. Nas to ne dotiče. Imamo zahteve i apsolutno se ne obaziremo na to što uprava nudi. Ostajemo u bojkotu", najavio je jedan od vodja Grobara u izjavi dnevnom listu "Sport".

U zimskoj pauzi su promenjene neke stvari i mnogi ljudi u Partizanu. Nema više Miodraga Ješića, mnogo fudbalera je otišlo, neki novi su dovedeni, tu je i trener koji obećava, Miroslav Djukić.

Takodje je promenjen kompletan Upravni odbor, ali Grobarima to ništa ne vredi, jer su na funkcijama i dalje Žarko Zečević i Nenad Bjeković.

"Da je u klubu sve kako treba, da su ispoštovani naši zahtevi, ne bi bilo problema da se sedne i razgovara. Ključni zahtevi nisu ispunjeni, pa onda nemamo o čemu da pričamo".

Predsednik Nenad Popović postavio je povratak navijača na "jug" kao jedan od prioriteta u svom radu.

"Sa njim nemamo nikakvu komunikaciju. Stekli smo utisak da čovek apsolutno nije upućen u srž problema. Pogledajte samo poslednje dogadjaje sa Bjekovićem! Sam bira kadrove, vredja Radomira Antića i - ništa. Šta još treba da uradi da bi ga neko smenio? To što je nekada dobro radio ne daje mu za pravo da šenluči u Partizanu, niti mu daje kredit da doživotno ostane u klubu", konstatovao je vodja navijača crno-belih.

On je izrazio žaljenje što "idu derbi i važne utakmice, a mi smo u pat-poziciji, umesto da se organizujemo".

(MONDO)

Vrh

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Sta znaci "Nezavisnost" i "Suverenitet"?
    Autor Skidatch_Mraka u forumu Politika
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 29.03.2012, 18:30
  2. "Nova" i "stara" dijaspora
    Autor irnik u forumu Dijaspora
    Odgovora: 14
    Poslednja poruka: 10.10.2008, 10:20
  3. Od "Keca" do "Petice"
    Autor swba u forumu Spomenar
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 19.12.2006, 08:29

Tagovi za ovu temu