Ljudi,ja sto se tice ove teme o navijacima dobro sam upoznat.I odlicno poznajem ove stvari oko samog krema moje navijacke grupe Grobari.Znam sva navedena lica,ne licno jer to nisam zeleo da ih upoznam pre svega zbog svojih kriminalnih radnji.Poznajem pre svega "prave" navijace,koji zive za Partizan i koji ce ziveti i poginuti za njega.Poginuli bi i ovi ali uz pare verujte mi.
Akcija oko ovih aktera Alkatraza,Padinjaka,Juznog Fronta i ekipe oko South Family i narucito Young Boysa(koji su organizacija sa ogromnom ekipom klinaca do nekih 21 godine).Necu o imenima jer nisu vredni pomena.Ali poruka za Policiju da uhapse ove navijace-kriminalce,dilere sto pre.Ljudi koji imaju debeli dosije ne mogu da se setaju slobodno gradom i uteruju strah svima kome hoce.
Sto se tice Ultra desnicara to je veoma slicna prica.
Sto spaja navijace i njih jeste pre svega bunt protiv svakog ko ne misli kao oni.Da se razumemo navijacke grupacije uvek su bili naklonjeni desnici pre svega zato sto im to daje "luft" da rade sta hoce.Mali prostor je dovoljan za delovanje,a veliki problem napravi za drustvo oko nas.
I ne mogu i necu da zamisljam da ovde ima ljudi koji ce reci da su Ultra desnicari ti koji ne nastavljaju niz nekada popularnih momaka sa vrelog asfalta,pa potom radikalizma i Kostunicizma.
Moje licno misljenje je da svi ovi Ultra desnicari koji su ipak manjina od vecine koji misle sasvim normalno,da pokusavaju da dodju nekada do nekih pozicija u vlasti kao na primeru Otpora,a gde su sad? U raznim strankama i tako ce biti i sa njima cim osete fotelje i moc da odlucuju.Ja se iskreno nadam da Srbija nece se vratiti kao pre 9 godina jer dosta je vise bilo.Hocu bolji zivot,hocu da svi i vi bolje zivite,da se volite,da zaradjujete kao ja,da ne razmisljamo o politici,o desnicarima,o navijacima,o radikalizmu.Nego da zivimo kao cela Evropa zasto da ne kome to moze da smeta?Meni ne

ispade da su gosti u "insajderu" prepušteni na milost i nemolost "nevaspitanoj"., "bezobraznoj" i ko zna sve kakvoj brankici stanković. A gosti su predvodnici miroljubivih, humanitarnih organizacija koji prevaspitavaju neistomišljenike. Činjenica je da su se uvek dešavali ozbiljni incidenti, pa i neredi, gde god da su gorepomenute organizacije učestvovale, tj.,kad su bili su organizatori tih "spontanih" okupljanja. 

pa gde ste do sada bili da im sudite i da ih zabranjujete...

pozadina svega je mnogo dublja od ove njene emisije.