Ja sam vaga i ne znam da lažem, pa izbegavam da lažem, ako slažemodmah budem otkrivena
a kad budem otkrivena
onda stvarno pokušavam sa svojim šarmom da se umilim
![]()
Tako da je donekle tačan horoskop za vage
(premda ja ne pridajem važnost horoskopu)
![]()
joj ja onda nisam tipican bik. ne volim podmicivanja poklonima . kad me uhvate u lazi ne bude mi prijatno al priznam da sam malo ulepsala istinu![]()
Devica
Skoro sve svodi na detaljnu analizu dogadjaja i kada pocne da Vam izlaze svoje opsirne teorije, zabolece Vas glava od razlicitih objasnjenja. Vrlo brzo izgubicete volju da se dalje raspravljate sa superiornijim "protivnikom", bar kada je rec o verbalnom duelu.
slabo sam lagao jedino kad sam se izvlacio iz kuce kao jos mladji,jednino sam ocene lagao u skoli,i roditeljske sastanke precutkivao,a i to kad provale nista mi nisu mogli,lepo kazem popravicu i kraj ja kad nesto obecam to i bude
Paaa tako nekako....Rak
Sa njima morate biti spremni na pravu melodramu. Pocinje da Vam se jada, kuka ili place. Ako treba, pasce i na kolena i ucinice "sve" sto trazite da dobije Vas oprostaj. Na osnovu psiholoske definicije, to je kombinacija preplitanja dubokog osecaja iskrene krivice i samosazaljenja.ne baš...ali ima istine...
![]()
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?
praaavi lavovi NIKAD ne lazzu. to je za nas ispod chasti.![]()
& underpaid......
& underpaid......
Aj dobro, ne lazu..ali sto znaju da se prave englezi..![]()
Osmeh je kriva linija koja ispravi sve..skoro sve..
ja sam podvuk'o praaavi lavovi ... one male hijenice s elastichnim kichmicama shto se neukima prodaju kao laovi a samo gledaju shta che od koga da uchare, ne rachunam.
& underpaid......
Svaki lav samo sebe smatra pravim lavom, svi ostali su lazni i manje vredni..![]()
Osmeh je kriva linija koja ispravi sve..skoro sve..
ni to nije tachno.
pravi lav uvek poshtuje jednake i divi se boljima. jedino tako mozze sebe da unapredi.
& underpaid......