Boze,sta mi se desilo juce...![]()
Setkam ti ja tako komsilukom,i ispred jednog frizeraja ovdi kod nas,zaustavi me jedna zenica..oniza,bucka,plava kosa,paz frizura,sa sve zlatne naocare na nos![]()
I pocne spika .. kaze ona ej cao kako si...![]()
![]()
Ja,ta sta cu kad sam fina,odgovorim joj evo dobro je 'fala...
![]()
Zena opet...pa jesi bolje,mislim posle onog ...![]()
Ja kao...jesam!!!![]()
al' ja mislim da ja vas ne znam
![]()
![]()
I tu zena skonta da je pogresila....![]()
I kao..straaasno licim na neku tamo njenu i kao izvin'te..
Kad ja bolje pogledam,a ono zena Mira Banjac...bog'te maz'o!![]()
![]()
Al' posle mi bilo trulo da je vijam...![]()
Da l' ste vi kak'i poznati enkaunter imali....eventualno prisli nekom za autogram i slicno...sve je dobrodoslo evo bas bas ovdi![]()
![]()
![]()

,odgovorim joj evo dobro je 'fala...

Citat

)...ispricamo mi tu jedna drugoj zivotnu pricu u roku od nekih 10 minuta,brat bratu,kad ja vide',dva co'eka ispred nas stoji Laza Ristovski!Au..rek'o,sta's sad?Ne bi meni bio problem da pridjem coveku i sa kezom ludaka trazim autogram da je nekako stajao sam,al' 'oces,stoji sa nekim drugom..ja bakici ...ijao imate l' olovku?!Bakica istrese sav inventar torbuljka i jedva nadje (da,'taj slatki haos devojackih torbica' traje ceo zivot
... i tako naprica ja tu coveku kol'ko ga brate volem,malo falilo da ga poljubim,al' nije imao penu od pivo,pa nisam 'tela,bilo bi providno

( da li od smejanja ili vožnje )... Bacila sam peglu i ostavila sjajan utisak ( koji mi je tada bio bitan - sada mi je sve to samo draga uspomena, makar povraćojka bila u pitanju )

i pogledam, kad ono Majkl Mur

pa cak ni Sergeja Trifunovica. Znaci, brzinom svetlosti smo doleteli nazad do coska i onda laganim korakom... On je stajao ispred Championovog butika i gledao nesto unutra, pa kao i mi stali isto (da li sam rekla da je bilo 

kao gledam, gledam.. i on
ja rek'o pa shto me nisi upozorio na tvoj "plan"