Ови стадион ми личи на бејзболски, а од острва Кубанци су луди за њима... Ла Хабана?![]()
Ови стадион ми личи на бејзболски, а од острва Кубанци су луди за њима... Ла Хабана?![]()
За землю родную не на жизнь а на смерть
Воевал с врагами Володимир князь
Многая лета
Многая лета
Многая лета
Русской земле
Poruku je izmenio swba, 09.12.2007 u 04:56
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
+ostrvska drzava+glavni grad
__________e pa,jedino iz drugog posta sto moze da pomogne je yuigIna postojbina
jer je druzzina tamo krenula,a za crtac jedini i najbolji takav
znam,a glavni grad te zemlje ne znam koji je ,ali ako jeste Madagaskar-izguglacu za 2ms
(fotke mi ama iCh ne znacHe...)
jel' da gUglam?xej,dobro jutro/dan/noc druzzbo![]()
Poruku je izmenio DrinChe, 09.12.2007 u 06:52
pametnica neka ova drinche
izguglaj capital i daj novi zadatak![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Antananarivemaikemi
__________________________________________________ ___
sledeci grad je grad na reci(sHiroko0o0o0j),a i glavni je grad drzave koja je u fudbalu bila svetski sampion(ne jednom),a prosle godine sa nasima igrala u Beogradu.
Poruku je izmenio DrinChe, 09.12.2007 u 23:48
Brasilia mejbipitam se samo dal' tamo ima palmi?
![]()
moomoo meee jooouu
Nije,ali ako muski ne budu brzi,smislicu nesto sto nas(pisHulje)asocira na ..............grad i zemlju.
![]()
Lepo je tamo gde sam ja...zadaj neki grad koji je inspirativniji od dole nanizanih....![]()
Najbolje ovde da kazem pred svima zasto sam ovde uopste...a fudbal...pa ne navijaju ni oni za mene...![]()
Poruku je izmenio Neron, 10.12.2007 u 02:25
dobro, zhenska glavo, reci mi bar 'esam li na dobrom kontinentu![]()
moomoo meee jooouu
Montevideo de Urugvajem aj rajt or em aj rajt?
or em aj rajt?
nije mLogo zemalja bilo svetski shamion u fudbalu
a horsi je, kao i u svakom gradu na glavnom trgu, u ovom sluchaju na trgu nezavisnosti![]()
moomoo meee jooouu