софтвер под именом IGI.Subtitler независно пушта титл са одбараним видеом, тако се може и живи програм са сателита гледати са титлом на пример или било који пуштени филм, а у твом случају је најбоље да после постављања .бин фајла у алкохол или сродни алат, отвориш драјв који користи алат и копираш садржај на неку другу локацију и на ту локацију поставиш и титл тако ће ти сваки плејер учитавати као што си и навикла, .bin фајл ти више није неопходан и може се брисати.

Citat
Stigne mi film sa .bin ekstenzijom i ove se teme uopšte ne setim, jer nisam ni tada skontala o čemu je reč, a i nemam ni taj Deamon ni Alcohol. Otišla malo na ES, pa čitala i pretvorila to u Neru, spržila tj, na CD i dobijem neki Video CD. Njega pokrenem u Power DVD-u - radi (mojoj sreći nikad kraja
), ali avaj, nema šanse da se učita prevod. Dobro, odgledam bez prevoda, nije frka. Posle se setim da probam iz KMPlayera (genije, suvi genije) i učitava titl 

) i kliknete na burn
. I treba jedan prazan disk da je već ubačen, of skroz. Eto tako sam napravila Video CD

A kako se tek mauntuju, to chesh tek da nauchish

Odi 'vamo da ti dam jednu žvakicu. Čovek se uči dok je živ
tako i ja prvi put videla tu ekstenziju

) na winamp ili wmp..ostali programi mi ne rade..i tako..gledam bez titlova

...a winamp i wmp mi otvaraju sve ali nece titl...kako to?