KOŠARKA: EP 2007. u Španiji
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 51

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

KOŠARKA: EP 2007. u Španiji

Prvi trening "moskitosa", atmosfera sjajna

Košarkaška reprezentacija Srbije u subotu rano ujutru doputovala je u Granadu, u kojoj će odigrati tri utakmice u A grupi prve faze Evropskog šampionata.

"Moskitosi" su u subotu odradili i prvi trening u hali u kojoj će igrati utakmice, a atmosfera u srpskom taboru je na visokom nivou.

"Odradili smo jedan trening i za sada je sve u redu. U timu vlada izuzetno pozitivna atmosfera, ima, doduše malo nervoze, ali one pozitivne. To je sasvim normalno na ovakvim takmičenjima. Svi jedva čekamo da počne prvenstvo. Kao što smo i obećali, ići ćemo na najviši plasman", rekao je kapiten Milan Gurović novinarima u Granadi.

Lider srpske selekcije je, inače, cimer sa kolegom po "stažu" u nacionalnom timu Markom Jarićem.

"Šta da vam kažem? U sobi prosto sve miriše na zlato!", rekao je u prepoznatljivom stilu kapiten Srbije.

Gurović je otkrio i da mu je kolega iz fudbalske reprezentacije Dejan Stanković u ime "orlova" poželeo sreću na EP.

"Zvao me je Deki i u ime cele reprezentacije poželeo nam mnogo uspeha, da ostvarimo što bolji rezultat i da vratimo Srbiju na mesto koje zaslužuje. Prijatno me je iznenadio, hvala mu na rečima podrške. Znali smo da je veliki fudbaler, a sada je pokazao i da je veliki čovek", izjavio je Gurović.

Nakon kratkog i iznenadnog "brifinga" sa novinarima u holu hotela "Nazarijas", Gurović se u društvu Darka Miličića, Marka Jarića, Branka Cvetkovića i Miloša Teodosića uputio taksijem ka centru Granade, jer kako je rekao, "žele da upoznaju taj grad".

Za razliku od njih, selektor Zoran Slavnić je sa stručnim štabom i predsednikom Košarkaškog saveza Draganom Kapičićem ostao u holu hotela kako bi proćaskali u prijatnoj atmosferi i odmorili se od prvog radnog dana u Španiji.

Prvu utakmicu na šampionatu reprezentacija Srbije igra u ponedeljak protiv Rusije.

(MONDO)

Raspored igranja utakmica po grupama:

RTS2 će prenositi utakmice sa Evropskog prvenstva u Španiji.

NAPRED SRBIJA!!!
    Poruku je izmenio DarkRed, 02.09.2007 u 11:55

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
    (Beli je svakako naj.... )
      Vrh

Odgovor: KOŠARKA: EP 2007. u Španiji

Na zalost necu mocu da odgledam ovo EP jer ni jedan TV kanal koji imam ne prenosi. Nadam se da cu nekako preko net-a da nadjem neki live stream i da navijam Cini mi se da nam je grupa mnogo jaka, ali se nadam najboljem. Ekipa je mlada, ali perspektivna. Ima samo 3 zvucna imena . Nadam se da ce se boriti timski, onako kako je to uradila Grcka na proslom EP.
    "Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts
      Vrh

Evo nadjoh tekmu preko net-a i samo se nerviram kako ovi nasi igraju. Ne znaju pogoditi slobodna bacanja, nemaju resenja u napadu, Milicic i Jaric samo bez veze sutaju i trose lopte... Milicic cim dobije loptu sutita, bez ikakve izgradjene akcije. Taman dodju na 4 poena zaostaka i opet ne mogu pogoditi kos da anuliraju razliku. Odbrana jos i nekako, ali i to nekako izgleda bezvoljno. Fali nam jos jedan centar na poziciji 5. Nema ko da uhvati loptu u napadu. Valjda sam mnogo vise ocekivala od ovog tima...

I ovi Rusi mi malko smijesni. Na time out-u pricaju Engleskim jezikom, a ne na Ruskom jeziku! Pored 160 milona ljudi nisu mogli da pronadju Rusa koji ce da igra za njihov nacionalni tim, vec moraju da "kupuju" Amerikanca Holdena. I Rusi poceli da garave
    "Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts
      Vrh

Citat irnik kaže: Pogledaj poruku
    Evo nadjoh tekmu preko net-a i samo se nerviram kako ovi nasi igraju. Ne znaju pogoditi slobodna bacanja, nemaju resenja u napadu, Milicic i Jaric samo bez veze sutaju i trose lopte... Milicic cim dobije loptu sutita, bez ikakve izgradjene akcije.
    On me najviše i iznervirao. Opšti utisak, kao da je prvi put u životu stao na teren i uzeo loptu. Ali bez preterivanja. Nema veze, izgubili - izgubili, ali dečko je igrao ja bih se pokrila ušima.
    Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Vrh

Meni čudno što su strpali tri pravoslavne zemlje u istu grupu. To je neka zavera.

Šalu na stranu, aj da dernemo lepo braću Grke, kada već braću Ruse nismo.
    Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
      Vrh

Vrh

Slične teme

1. KLS - Košarkaška liga Srbije
    Autor Charlie Harper u forumu Sportska centrala
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 15.05.2011, 20:10
  2. Košarkaške vesti iz Srbije
    Autor DarkRed u forumu Sportska centrala
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 20.04.2011, 23:11
  3. Pojavila se crna šarka na Vršačkim planinama