Nisam sigurna da li ova tema moze da se svrsta ovde.. ali pokusacu
Ovako, da li verujete da muskarac i zena mogu da budu prijatelji, pravi prijatelji, a da medju vama nema nikakvih iskri koje bi to prijateljstvo mogle da poljuljaju?
Znaci, da je jedan muskarac ono sto moze da vam bude drugarica, ili vi njemu drug..
Licno, imam dva druga sa kojima mogu da pricam o apsolutno svemu, jer se razumemo i nije mi problem da im ispricam bukvalno sve o svom zivotu.. I da nikome od nas ni na kraj pameti nije sex.. samo smo prijatelji, pravi..![]()

Citat

: prijateljstvo muško žemsko je .... na liniji izmedju pravog prijateljstva, i mogućnosti da se desi nešto više ... al bukvalno se vaga izmedju ...neka privlačnost uvek postoji bar sa jedne strane...

Retko će te koji muškarac odmeriti kao drugaricu kada se pojaviš u nečemu što bi možda i moglo da se nazove mini suknja, ali opet, ni brat te tada neće odmeriti kao parče mesa. Imam nekolicinu muških prijatelja, koja su gajena po brat - sestra principu, i da je tu trebalo i moglo biti nešto više - bilo bi odavno. Neka su krunisana i kumstvom
Zato ja verujem u muško - ženska prijateljstva, jer ih gradim onako kako želim da ih gradim. Nikada se nisam igrala ljubavlju ili osećanjima, pa lagala sebe da sam sa nekim samo drug, a da osećam nešto više. Čemu? To više ne bi bilo iskreno i ja se u toj petljanciji ne bih snalazila. Sve muškarce sa kojima nisam ili ne želim da spavam, a želim da budu u mojoj blizini posmatram kao braću. Što se mene tiče oni su mi najbolje drugarice, i možemo pričati i šaliti se bukvalno o bilo čemu odavde do Meseca i nazad. Drago mi je da imam i takav odgovor od onih muškaraca do kojih mi je stalo 

Али мост дефинитли, верујем у таква пријатељства и сведочим да постоје. Једноставно, мени је некако нормалније волети некога а да немаш неке задње намере. А имати задње намере према свакој жемској особи коју познајеш ми је мало претерано...