Setio sam se jednog jedinog dobrog albuma sa sličicama, koji je moj pametni otac zavrljačio u đubre bez pitanja, iako ga ja nikad nisam prerastao. Srce mi se cepa kad se setim
, a i popunio sam ga do poslednje sličice.
Pa ako iko zna neku informaciju o ovom albumu neka mi javi!!! Izdavacku kucu, godinu, tacan naziv... bilo šta. iz tog doba je verovatno štampan u Beogradu ili Zagrebu, oko 1990. godine.
Sve što znam je da se zvao "Patuljci" ili "Patuljci u zemlji čuda", da je bilo dva dela i da se drugi delio u novogodišnjem paketiću u Nov Kabel-u. Sličice nisu bile klasične već su popunjavale veću sliku. Uradjen kao strip-avantura. Patuljci kreću dirižablom da nađu eliksir života... naravno on se sruši tako što ga orlušina pocepa i onda kreću razna čuda... zarobi ih neko pleme, pa ledeni grad, pa podvodni grad, pustinja, lavirint...ne znam baš hronologiju.

. Srce mi se cepa kad se setim
, a i popunio sam ga do poslednje sličice.
Citat

bez zez, probaj na 
pokushavam da se setim, ali ne ide... chudo kako se neke stvari zaboravljaju.. znam samo da je keva to bacila, takodjer bez pitanja.. 
(madaaaa, to mi fazon josh uvek
)

. Deca su dodala HARI POTERA, GOSPODARA PRSTENOVA i još par njih (trokirao mi je mozak)...