Zabavni parkovi
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 17

Hybrid View

Prethodna poruka Prethodna poruka   Sledeća poruka Sledeća poruka

Zabavni parkovi

Da li ste bili u nekom zabavnom parku?

E neki dan bijadoh ovdi (Cincinnati - Paramount's Kings Island) pa da podijelimo utiske

Son Of Beast -

Vortex -

Delirium -

Flight Of Fear -

I jos kamara drugih
    Poruku je izmenio irnik, 05.12.2007 u 06:41
    Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
    Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

Odgovor: Cincinnati - Paramount's Kings Island

Ijaooo, ljudi, ja sma ovo videla samo u onoj mojoj RollerCoaster Tycoon igrici i u životu ne bih sela da me ovo čudo prodrma. Eto, podelismo utiske

jao bre Lady, ki penzioner si kakav... kad nam dodjes u goste vodino te na Son of the beast

evo vec tri godine sam tu a jos nisam otisao do Kings Islanda... al mi zesce proradio adrenalin akko su pipak i irki bili i kad sam cuo utiske

za sad mi je Delirium
    You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Citat swba kaže: Pogledaj poruku
    ...za sad mi je Delirium
    idemo na slingshot
    Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
    Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

ma mani me slingshota... sta da im pukne taj lastis ... odosmo mi u Virginiju jebote
    You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Paramount's Kings Island, koji se nalazi u blizini Cincinnati-ja, bio je najpopularniji ljetnji zabavni park u Americi prosle godine. To je porodicna destinacija koja nudi obilje dinamicnih aktivnosti, zabave i uzivanja.

Evo na primjer jedan komentar zadovoljnog posjetioca:
    "Wow! Its like we spent the whole day in a real-live Hollywood action movie! And we were the stars of the show! Were definitely coming back soon."
    --Tim from Westerville, Ohio
    "Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts

Slične teme

1. Novi zabavni web-serijal: Biti ili Piti!
    Autor Biti ili Piti u forumu WWW
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 13.05.2020, 14:07

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •