Da li ste bili u nekom zabavnom parku?
E neki dan bijadoh ovdi (Cincinnati - Paramount's Kings Island) pa da podijelimo utiske![]()
Son Of Beast -
Vortex -
Delirium -
Flight Of Fear -
I jos kamara drugih![]()
Da li ste bili u nekom zabavnom parku?
E neki dan bijadoh ovdi (Cincinnati - Paramount's Kings Island) pa da podijelimo utiske![]()
Son Of Beast -
Vortex -
Delirium -
Flight Of Fear -
I jos kamara drugih![]()
Poruku je izmenio irnik, 05.12.2007 u 06:41
Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala
Ijaooo, ljudi, ja sma ovo videla samo u onoj mojoj RollerCoaster Tycoon igricii u životu ne bih sela da me ovo čudo prodrma.
Eto, podelismo utiske
![]()
jao bre Lady, ki penzioner si kakav... kad nam dodjes u goste vodino te na Son of the beast
evo vec tri godine sam tu a jos nisam otisao do Kings Islanda... al mi zesce proradio adrenalin akko su pipak i irki bili i kad sam cuo utiske
za sad mi je Delirium![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
ma mani me slingshota... sta da im pukne taj lastis... odosmo mi u Virginiju jebote
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Paramount's Kings Island, koji se nalazi u blizini Cincinnati-ja, bio je najpopularniji ljetnji zabavni park u Americi prosle godine. To je porodicna destinacija koja nudi obilje dinamicnih aktivnosti, zabave i uzivanja.
Evo na primjer jedan komentar zadovoljnog posjetioca:
"Wow! Its like we spent the whole day in a real-live Hollywood action movie! And we were the stars of the show! Were definitely coming back soon."
--Tim from Westerville, Ohio
"Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts