jok
ali tu i tamo odem kod kardiologa.....
Ploviti se mora i bez broda ..
Odem ponekad na relaks masažu. Još kad nema nikog, pa pusti Enigmu, milina... Jednom sam zadremala, a ona me pokrila i ostavila da spavam...
Odem ponekad na pedikir ili depilaciju. Od tretmana na licu ne radim ništa, samo neki za hidrataciju i to možda jednom godišnje.
Vrag odneo šnalu...
Prevencija i nega su jako bitne svuda i u svemu, a na sopstvenom telu itekako, pa i spolja.nikad-jos uvek nemam potrebu
Zadovoljni sobom i sa te strane bolje funkcionišemo, uglavnom. Ne znam čoveka koja ne voli da izgleda lepo.
I nije neophodan kozmetičar za negu , tu sam saglasna sa svima koji čekaju da osete trenutak ili da vide veće promene na sebi pa da krenu u akciju "spasi šta se spasiti da".
I dalje volim, kad god mogu, da se prepustim onima koji sve to bolje znaju od mene.
Moja kozmetičarka kaže da ako antirid počneš da koristiš tek onda kad vidiš da ti je potreban, tada on i nema efekta Preventiva je zakon, uvek i za sve.
I ja imam ten kakvim bi se retko koja moja vršnjakinja mogla pohvaliti, zahvaljujući i genetici - a naročito tome što ne pušim, ne pijem i konzumiram H20 u količinama koje telo ište i mnoge moje drugarice izgledaju kao da su me rodile jer su ih cigarete napravile na suvo grožđe, pa opet idem kod kozmetičara samo zbog nege i preventive. I ne bih odande izlazila da je normalno da idem češće I kući stavim masku i sredim se, sve se to podrazumeva, ali samo kad sa pravog tretmana i masaža izađem ja se osećam bukvalno kao opranog i uglancanog lica iznutra nekako
Razumem da ima žena koje ne vole da idu kod kozmetičara (a mogu to sebi da priušte). Ja volim i to nema nikakve veze sa problematičnom ili neproblematičnom kožom.
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Meni je to super sport ako imate mogucnosti. Mislim na finansijske a i priliku da odete kod dobre kozmeticharke, koju danas nije lako naci.
Ja ne idem, nisam nikad bila iako vodim racuna o svom izgledu. Nekako uvek nadjem neki drugi prioritet da se ispucam.
Skwojka je u pravu za pushenje. Otkad sam se reshila odvratne navike(3 godine ne pushim ), bash obracam paznju na ten pushachica i ogrooomna je razlika izmedju zena/muskaraca koji puse i onih koji ne pushe..
Elem, sama svoj majstor - maska jednom nedeljno, tonik, krema, antirid svaki dan i nema da omane
Never lie to someone that trusts you. Never trust someone that lied to you.
Da se nadovezem na İsaharu ...
ja slabije vodim rauna o mom pa to prepuştam iskusnim k...
ozmetiarkama da ine ,mada povremeno preuzmem stvar u svoje ruke
im primetim da mi je koza suva nastojim da je şto pre nauljim
Zimi vişe posveujem paznju pa praktikujem i dodatne vitamine i mleka u masazama
Ko je za jednu voznjicu
ne, niti mi pada na pamet..
ja mojoj faci ne mogu glave doc' otkako sam rodjena, a ne da legnem kakvoj kurserki te je prochitala 50 stranica nkakvog sumnjivog priruchnika i 'uchila' 2 mjeseca da bi se praksala na meni kao kunicu...
a ovi doktori - dermatolozi samo neka su zdravo...kontrola im je bila jedna jedina rechenica..uzeli mi lice izmedju dva prsta i otkri mi Ameriku sa :
- To nije dobro!
50 eura mi uze...e , ne vala vishe kod takvih..pa makar mi faca bila ka' milka s ljeshnicima...
'Ako vam se neka ptica posere na glavu, obrišite se diskretno i pravite se ludi, kao i uvek kad su vas posrali.' - čika Dušan Radović
Posecujem jednom u dva meseca, iako mi ne bi bio problem ako bi trebalo cesce da bude. Kakav god da je tretman, mozda i ne najprijatniji, posle toga se super osecam. Valjda zato sto generalno volim da se bavim sobom, pa i negom, lepotom, kakogod to zvali. Imam pomalo osetljivu kozu lica i osecam se sigurnije kada strucno lice to pogleda bar na svaka dva meseca.
Sensible & Sensitive
Samo kad moram, kad imam neki problem na licu, pa odem da mi to srede. U suštini, imam dobru genetiku što se kože tiče, pa nemam nekih većih problema. Ali, kako godine idu, možda će mi u jednom momentu trebati i nešto više. Kažu da je danas odlazak na botoks ili hijaluronske filere skoro pa stvar higijene.