Mesec dana pred dolazak na studije, moja majka je odlučila da me obuči u kuvanju... Bogami, bilo je i preslatkih i preslanih jela, a bilo je i nejestivih, ali sad sam majstoricaPosebno za ova posna jela, jer ''živuljke koje imaju majku'' nisu na jelovniku...
Sad ozbiljno, znam da pravim mnogo jela, ali sa mrsnom hranom baš ne umem da baratam...
Poslastice, razne kolače i torte sam naučila od bake još davno, jer sam volela da razvlačim razna testa oko stola, vadim modlicom kolače i druge interesantne stvari pa je baka imala volje i vremena da mi otkrije neke tajne iz njene kujne...![]()

Posebno za ova posna jela, jer ''živuljke koje imaju majku'' nisu na jelovniku... 
Citat

sada kada nisam pod maminim nadzorom uzivam i ne mrzi me da nesto spremim samo za sebe
a vecina njih ne zna da ispece jaje
a ja ne mogu da zivim na sendvicima, pa vecinu slobodnog vremena iskoristim da spremim nesto lepo
pa bez lazne skromnosti ja sam ekspert za kuvanje

Još uvijek ne mogu reći da znam da kuham savršeno, ali se trudim. Jela sa mesom i krompirom sam aposlvirala, ustvari sve sa mesom sam apsolvirala.
Jedino što ja ne volim da eksperimentišem sa meksičkim, kineskim, i ostalim jelima.
A sad nema ko da me nauči. 

Kako bi neka od baka ili moja mama kuvali, ja bih bila pored njih i pazljivo gledala sto i kako rade. Pomagala, kako znam i umem.