Triler Pukotina stiže u naše bioskope
Jedan od najcenjenijih i talentovanijih glumaca svih generacija, nedavni dobitnik nagrade Cecil B. Demille za životno delo, Ser Entoni Hopkins, i pored toga što se bliži svom 70.-om rođendanu, ostaje da biva aktivan i veoma zaposlen. Već 15. avgusta u naše bioskope dolazi novi film sa Hopkinsom u glavnoj ulozi, psiho triler Pukotina.
Zajedno sa Rajanom Goslingom koji glumi ambicioznog mladog pomoćnika okružnog tužioca Vilija Bicama, u igri mačke i miša, Hopkins tumači lik Teda Kroforda, inženjera i naučnika čija je specijalnost mehanika pukotine, i koji se bavi analiziranjem aeronautičkih kvarova i padova aviona.
Za Hopkinsa je bilo dovoljno da samo jednom pročita scenario, pa da potpiše svoje učešće u projektu. U pitanju je pametno i dobro napisan scenario, objašnjava Hopkins. Takvih nema mnogo u današnje vreme. To što su mene pitali da igram, smatram srećom.
Ali nemojte pitati Hopkinsa da proanalizira lik koji tumači odmah će vas uputiti na drugu adresu. Ja nisam kvalifikovan za to, tako da ja nikada ne rastavljam film na delove kako bih ga proučio. Nikada ne tumačim podtekst samog lika, kaže on. Pitajte pisca za razloge zašto je neko uradio nešto. Moj posao je da to prikažem.
Nakon filma Pukotina, Hopkinsa ćemo gledati u filmu Roberta Zemekisa Beovulf u ulozi kralja Hrotgarda, pored Anđeline Džoli i Reja Vinstona.
Režiju filma Pukotina potpisuje Gregori Hoblit (Iskonski strah), a pored Hopkinsa i Rajana Goslinga u filmu glume i Dejvid Strejtern, Rozamund Pajk, Embet Dejvid, Bili Burk, Klif Kurtis, Fiona Sou i Bob Gunton.
Premijera filma Pukotina zakazana je za 15. avgust u Domu sindikata.
Osecam da je ovo film koji vredi pogledati![]()

za moj ukus, ili je takav biran namerno da bi videli koliko Hopkins ustvari vlada filmom). Čovek koji je rođen za posao kojim se bavi. Magična i uverljiva gluma, dobar film.