Zanima me da li pricate odjednom sve lose i pogrdne stvari za osobu koja vas je igrom slucaja ostavila.Iskren da budem od dosta osoba sam cuo da za do skorasnjeg partnera za koga su pricali sve najbolje,a kada budu ostavljeni pricaju sve najgove.Kako je vase iskustvo ne mora biti licno?

Citat

Suvise je to jadno.
Bilo da sam ostavio ja nju ili ona mene, pamtim lepe stvari, a iz ruznih izvlacim pouku. Eventualno najboljim prijateljima ispricam sve, mada je to uglavnom subjektivan pogled, ali nikako ne idem okolo i pricam bljuvotine. Zaista je jadno i ljudi koji to rade su jadni. 

. A za bivseg mi partnera, ne pricam nista lose okolo. Iz razloga sto: 1. sta koga ineteresuje sta je bilo izmedju nas i zbog cega se zavrsilo; 2. ako sam ja bila sa takvom osobom, i jos posle unaokolo da trtljam o tome sta je bilo i da ga opanjkavam, kakvom me to, onda, osobom cini.

ali to samo pokazuje kakva je on osoba. Naravno, krivila bih i sebe kada bih cula da me opanjkava okolo, jer kako sam migla da ne vidim to odmah?! Na srecu, to mi se jos nikada nije desilo, i nadam se da i nece