Ajde zene/devojke da vas cujem, koje drustvo vam vise prija? Da li radije volite biti u velikom zenskom drustvu ili u velikom muskom drustvu gde ste jedina zenska osoba?(Kad kazem veliko drustvo mislim na vise od 4 osoba)
Kada vam je zabavnije? Da li mislite da kada ste u muskom drustvu da se muskarci drugacije ponasaju nego kad niste tu?

(Kad kazem veliko drustvo mislim na vise od 4 osoba)
Citat

Zapravo, u mom životu je svega nekoliko kvalitetnih ženskih osoba i sa njima uvek imam o čemu da pričam i one me ne nerviraju.
mada je kombinovano nekako najbolja varijanta 
Ne verujem.
Muškarci su daleko daleko opušteniji od žena, pa je možda to razlog zbog kojeg žene biraju češće muško društvo. Em pumpaju svoj ego, em nema nijedne u blizini koja bi mogla da bude druga glavna, em su u centru pažnje. A i retko će muškarac da ti skine nekog mužjaka za koga ti zapelo oko baš tad

naći će se neka koja mi ne prija

Tada sam bas, bas happy
Bolje reci da iz poznatih izvora znam da se u sustini ne razlikuje ponasanje vec se samo nadje po koja tema vise
(kao...)Tiho.Toliko sam bila tiha,da su zaboravljali da sam tu.Vremenom sam stekla njihovo poverenje, pa sam cesto znala ono sto ni bratu nisu govorili.I savetodavac sam bila.Ali,uz njih sam naucila mnogo.Ne samo o muzici,sportu...nego o muskom pogledu na sve.Boze,koliko se razlikujemo!aLLy,pokupila sam i fazona puno

, ti njega