Koja kafa vam se vise svidja, nescafe ili jacobs? Meni je mnogo lepsa nescafe.![]()
Nescafe
Jacobs
Koja kafa vam se vise svidja, nescafe ili jacobs? Meni je mnogo lepsa nescafe.![]()
Poruku je izmenio silvia, 30.09.2007 u 18:15
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
...teško je odlučiti se...nekad mi više prija nes a nekad jacobs......ne mogu baš da objasnim kako...ali sam u određenom trenutku raspoložen za jednu ili drugu...
...znači ovaj put neću glasati jer mi podjednako prijaju....
![]()
E kad je kafa u pitanju...zaista tezak izbor...ali ipak vise nes i to nes esspreso...![]()
ness kad pravim sama, kad mi nude 3 in 1 onda jacobs
Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!
Doista teško ali ajmo počet..
Jacobs meni ima neki miris specifičan koji mi i nije toliko fora. Ali oni 'noviteti' 2in1 i ostali i nisu toliko loši. Iako.. Kad bih i tu birala.. Izabrala bih opet nescafe onaj s capucino s mlijekom (kao fol ispadne bijela kava) jer je zakon!!
Prestani razmišljati o svojim granicama..
Počni otkrivati svoje mogućnosti.
ja mogu da pijem i jednu i drugu, posto obozavam kafu, ali ipak bi se prije odlucila za nes.![]()
Savrseno normalna djevojka
Mogu i jednu i drugu ali nescafe je puno bolja.
Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.
nescafe je bolja jacobs nikako ne volm
u svakom zlu ima nesto dobra
Nescafe
Probala Jacobs jednom i bila mi nekako kiselatako da nakon toga nisam poželila da je probam drugi put.
![]()
When life hands you lemons, ask for tequila and salt
Kafa ko kafa, nezdrava, neka je bolja neka je losija...
Nes vise volim a i vise me ubija...
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
U principu ne birkam puno,bitno da je kafa...
Više mi prija nes,pojma ti nemam zašto,navika verovatno !
Ćuti i prenesi dalje....