Kao što sam naslov kaže,...stisle su nas paklene vrućine a kako Vi izlazite na kraj sa tim,kako i čime se rashladjujete?Hajde da pomognemo jedni drugima,možda neko ima dobar savet![]()
Kao što sam naslov kaže,...stisle su nas paklene vrućine a kako Vi izlazite na kraj sa tim,kako i čime se rashladjujete?Hajde da pomognemo jedni drugima,možda neko ima dobar savet![]()
I may not be perfect but I'm always me
Cime i kako god da se "rashladjujem", ne uspeva mi da se rashladim...![]()
"Lakoća navike me izbezumljuje", Margita Stefanović
Samo klima mi pomaze...sve zatvorim i ukljucim da duva...pijem dosta tecnosti...umivam se..tusiram bar tri puta na dan...i takoooo
Ne izlazim iz stana, ako bas ne moram.![]()
Hladne lubenice, breskve, voda i limunada u neogranicenim kolicinama.![]()
Klima hladi spavacu i dnevnu sobu i tu je milina, ali zato u kuhinji, trpezariji i ovom mom kutku gde mi je kompimam utisak kao da je 100 stepeni
![]()
Moram ubaciti neko lavorce sa hladnom vodom ispod stola, bar da brckam noge dok kuckam.![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Uglavnom pored ventilatora, malo tuširanja, sa hladnim nesom a klimu NEMAM. Sve mi teže pada ova vrućina.POLUDEĆU!!!!
...kojoj vrucini...
nema vrucine ovde preko 28...
...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati....
Prošle godine ventilator ove klima pošto sam u potkrovlju i strašno je nepodnošljivo![]()
Znam da nita ne znam...