Koliko vremena provodite sa njima? i na koji nacin to radite?![]()
Koliko vremena provodite sa njima? i na koji nacin to radite?![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
Paaaa obzirom da mi spava na glavi, ali bukvalno i bez zajebancije, i obzirom da mi sedi između stopala kad god sam na wc šolji ili leži pored kade kad god se tuširam ili drži glavu na mom stopalu kad god sam za kompom ili mi leži u krilu kad god sedim na nekom drugom mestu u kući, a gde god da krenem uvek mi je za petama, pa me ponekad i uplaši ako bauljam po kući u mraku a čujem mu noktiće po podu, da ću ga zgaziti, da se zaključiti da provodimo dosta vremena zajedno. Kolika rečenica![]()
Više vremena provodim sa njim nego sa bilo kojim drugim živim stvorom na ovoj planeti. Jedino što nije zašiven za mene. Teško mi pada svako razdvajanje od njega, verujem i njemu, pa kad me vidi nakon mesec ili dva, ako smo razdvojeni zbog obaveza, kad dođem kući, u kosu mi se uplete kao šišmiši onda je sve u redu
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Док ово кукцкам поред мене леже три мале маце. Иначе, имам их 11 и стално сам са њима![]()
Vi vidite stvari i pitate „zašto“, a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam „zašto ne“.
Uglavnom koliko on zeli.Dok ne izmoljaka hranu i keks,zatim odjuri po dvoristu.Ako sam napolju ume da se smesti kod mojih nogu ,nasloni glavu na moja stopala i ceka da ga s vremena na vreme pomazim.A ako ne zeli,nema sanse da dodje,samo me pocasti jednim pogledom ,onako'al si dosadna' i nastavi ili da leskari i hladu ili da pokusava da otera svrake koje ga strasno iritiraju..
Kada mi se druzi, ja sa njima provodim vreme. Ne volim kada me dave, a kada nemam vremena, danima ih ne pogledam. Sve u svemu, volimo se i radujemo se zivotu. Inace se radi o tri pasa.
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
8 (osam) sati sa tudjim, a sa mojimtrudim see....
![]()
i vise nego sto je normalno ...posto ga niko ne tretira kao psa vec kao ravnopravnog clana koji je ponekad i ravnopravniji od ostalih....dok se kuva rucak,on sedi pored sporeta pa se siti izrazgovaramo.....nekad se i psujemo,kad se prepreci ko neka mrcina pa ne mogu da prodjem od njega....svi smo u kuci ludi za njim tako da najcesce razgovaramo s njim ko da dete,i to nevaspitano dete.....
mnogo...zivi s nama....i ima osamdeset kila.....i nekad je bas davez....
Ploviti se mora i bez broda ..
Svaki slobodan trenutak...Ljubav je to![]()
nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje
Kao Mala DevojČica Želela Sam Psa. Jer Moji Roditelji Nisu Dozvolili Psa U KuČi,odluČila Sam I ObeČala Si,kad Budem Velika KupiČu Si Psa....
Sad Sam Velika I Imam Psa
Svoje Slobodno Vreme Uvek Poklanjam Njoj!!!!!
Mislim Da Puno Dece, Nije Tako SreČnih Kao Što Je Moj Pas!!!
Ajde,makni se,zar ne vidis da ne mogu da prodjem od tebe?
Vidi ga! sto je dosadan!!!
je l` cujes ti,il se pravis lud?! a?
Ajde,izadji malo....nece te pojesti malo snega....
o,dosadnog li pseta!....
evo....
pa ne mozes celi bogovetni dan da jedes valjda?!
koji ti je ovo put da zderes?
uh....
lepo te molim da se maknes.....iz mog zivota.....
----------------------------------------
ovako je jutros moja majka razgovarala s njim u kuhinji....
on je ,po obicaju cutao...
Ploviti se mora i bez broda ..
kucni ljubimac mi je vodena palma ,sjaje joj se tamnozeleni listovi na suncu . lepa je .
mislim da smo dosadili jedno drugom ali se trpimo .
worst day of fishing is better than excellent day at work
Ако не рачунам време на послу, остало смо заједно. Често се данима не раздвајамо. Увек је ту негде на метар два од мене.
Пас ће те увек разумети
Previše vremena sam provodila sa svojom lujkom Ajom, da kad sam počela da radim najteže mi je bilo da ujutru odem na posao kad ona sedne na drugi kraj hodnika i gleda me pogledom - ideš bez mene, ostavljaš me?... Nemojte me pogrešno shvatiti, ni sada nije mnogo lakše, ali zato se ne odvajamo kad stignem kući![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro