Zasto ne bismo malo pricali o kozmetici? Dakle, šta ste poslednje kupili od kozmetike, bilo preparativne ili dekorativne?
Zasto ne bismo malo pricali o kozmetici? Dakle, šta ste poslednje kupili od kozmetike, bilo preparativne ili dekorativne?
Poruku je izmenio irnik, 16.04.2006 u 00:00
"Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts
jel mogu ja, jel mogu, jel mogu![]()
nisam kupio nistaali sam zato dobio
, Polo Ralph Raulen Blue kolekcija... kakvih sve mazica ima ja pojma nemam za sta se ono koristi
i dobih 5 parfema iz Claiborne kolekcijesto znaci da sam se obezbjedio do sledeceg rodjendana
![]()
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Dobila sam shea butter sa maslinovim uljem, za telo, a kupila sam nail butter iz Manhatan kolekcije, koliko zbog noktica, toliko zbog mirisa. Sad pre nego ga namazem po pola sata sam u stanju da njusim teglicu. Kupila sam 2 laka za nokte, jedan je ludo zelen a drugi crn. I Lorealovo ulje za telo u spreju i mleko za telo u spreju.Sve sam pare spisk'o.
![]()
![]()
Poruku je izmenio SQUAW, 15.04.2006 u 19:47
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
I...kao što već malopre negde rekoh-gel za tuširanje i farbu za kosu.Da s' okupam i "očešljam",today is a special day!![]()
Poslednji ceh u parfimeriji mi je bio 54,50 e![]()
Maskara, sjenke, sjajevi za usne... svasta nesto
Evo bas juce kupih Yves Rocher kremicu i tonik. Ne znam kako ce moja koza da "odreaguje" jer ovo koristim prvi put![]()
"Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it." Lou Holts
Radim Avon i Oriflame ,pa kupujem i sta mi treba i sta ne da bih dostigla potreban iznos.Kad mi stigne
porudjbina,cudim se ko je to narucio,za sta ce mu?!?Najvise kupujem ruzeve.
Denim aftershave
Samo sto je moj plavi.