Nije veliki problem dobiti želju, ali šta vam je turn off, tj šta vam ubija želju, ma koliko bili uzbuđeni?![]()
Nije veliki problem dobiti želju, ali šta vam je turn off, tj šta vam ubija želju, ma koliko bili uzbuđeni?![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Ja se štrecnem na sve i svašta... najlepše mi je kad nema nikog u blizini....
Ipak posebno me o'ladi glupo i smesno u sex-u, mada je tesko reci da je sex ozbiljan![]()
Ali samu želju pre sex-a jedino može da ubije predhodni neumereni sex ili žena koja me ne uzbudu.... jer ja smatram da sam dobar proporcionalno privlačnosti ženke...![]()
"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrene ruke..."
Jao dobri ste...
Pa tesko moze da me ohladi bilo sta u sexu, jer ako vec stignem do sexa otprilike mogu znati s kim idem u krevet i sta ocekujem, to je prednost upoznavanja i druzenja jedno vreme a ne hop - cup, ja sam ja, ti si ti i sad ajmo...
Ono sto mi moze odvuci paznju, ja bih to tako rekla, da ne uzivam u potpunosti jeste opterecenost time da neko ne naleti.![]()
Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari
Carape...definitivno...![]()
![]()
![]()
Scena:
Veliki krevet...tamna soba...svuda svece...romanticno sve...on i ona krenu da rade sta vec treba da se radi...skinu se goli...i od jednom....svetle NJEGOVE bele carape...odmah ubija zelju...kao da te neko polio sladnom vodom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad majmun poludi nista nemoze da ga omete
znas kako se ljubim
![]()
![]()
kad je usporen kao usporeni snimak...![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
мало тога када је страст присутна![]()
лицем ка ветру
с ветром уз лице
Kad koci pri ulazu...ili kad mu stigne sms
...onda sam otprilike
![]()
![]()
pazi sad ovo....seks - divan osecaj, zanesena sam u strasti, sve "klizi" prelepo.... Odjednom: "Jaooooo, grč...grč"
![]()
Odmah mi "padne moral"
![]()
i to je to.... zavrsili smo utakmicu - nereseno
![]()
neunistiva zlojebaba!
kad pone da dosadjuje priom kako
e muz da joj naidje![]()
Ko je za jednu voznjicu
Kada mi se spava, nema te sile![]()
Evo, promenila sam potpis![]()
ajoooj, sad sam se sjetila, kad se naklopa bijelog luka ili ga mrzi da skine majicu![]()
![]()
![]()
nattydread is coming to dinner
Svasta nesto moze da mi padne na pamet,aLLy...zelje svoje da ubijam?![]()
![]()
Konacni odgovor-nista.![]()