Nije veliki problem dobiti želju, ali šta vam je turn off, tj šta vam ubija želju, ma koliko bili uzbuđeni?![]()
Nije veliki problem dobiti želju, ali šta vam je turn off, tj šta vam ubija želju, ma koliko bili uzbuđeni?![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
Ja se štrecnem na sve i svašta... najlepše mi je kad nema nikog u blizini....
Ipak posebno me o'ladi glupo i smesno u sex-u, mada je tesko reci da je sex ozbiljan![]()
Ali samu želju pre sex-a jedino može da ubije predhodni neumereni sex ili žena koja me ne uzbudu.... jer ja smatram da sam dobar proporcionalno privlačnosti ženke...![]()
"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrene ruke..."
Jao dobri ste...
Pa tesko moze da me ohladi bilo sta u sexu, jer ako vec stignem do sexa otprilike mogu znati s kim idem u krevet i sta ocekujem, to je prednost upoznavanja i druzenja jedno vreme a ne hop - cup, ja sam ja, ti si ti i sad ajmo...
Ono sto mi moze odvuci paznju, ja bih to tako rekla, da ne uzivam u potpunosti jeste opterecenost time da neko ne naleti.![]()
Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari
Carape...definitivno...![]()
![]()
![]()
Scena:
Veliki krevet...tamna soba...svuda svece...romanticno sve...on i ona krenu da rade sta vec treba da se radi...skinu se goli...i od jednom....svetle NJEGOVE bele carape...odmah ubija zelju...kao da te neko polio sladnom vodom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kada mu padne pogled na fudbalsku utakmicu...![]()
Kao da ne postoji repriza tog gola![]()
@DR..
![]()
Kad prica celog dana kako mu lepo izgleda "bivsa"koju je video posle dugog vremena....![]()
![]()
![]()
![]()