Nije mi nikakav problem da odem sama.....mada uglavnom idem sa nekim....![]()
Nije mi nikakav problem da odem sama.....mada uglavnom idem sa nekim....![]()
Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
...pa naraFski!!! Nikad ne znas pored koga ces da sednesRecimo, moze da se desi da sednem pored Kevina Kostnera
Daaaa, daaaaa - sve je u bioskopu moguce
![]()
neunistiva zlojebaba!
Uglavnom idem u društvu i to malom. Ne mogu da se setim šta sam poslednje gledala... Noć u muzeju i Deja vu... i Eragon, to je bilo prošle godine. I to je bilo u prolazu... aj' da vidimo šta je. A bila sam i sama nekoliko puta kad šunjam po gradu pa mi dune. Tako sam Gladijatora odgledala nekoliko puta preko dana nprNe čekam nikoga niti razumem ljude koji propuštaju koncerte, filmove i ostalo što vole... kaficu u kafiću npr... "zato što nisu imali sa kim da idu"
i to im je godinama razlog za sve što nisu videli i čuli. Gde mi se ide odem bez problema i bez cimanja i nagovaranja, mogu eventualno da obavestim pa ko doš'o dobrodoš'o. Glavni problem sa tim bioskopima je... što im uvek preštrikam repertoar za svetlosnu godinu
![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
najvecim delom idem sa mojom princezom tako da su filmovi tipo SHrek itd odgledani.
medjutim kada je ona kod oca i kada je neki film koji zelim da odgledam a da nije crtac, idem i sama bez problema.
all we need is love...
NE idem.Meni je sve lepse u drustvu.
" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."
Interesantno pitanje...
Za dobar film odlazim i sam, ako ne mogu pronaci srodnu dusu...
Za laganije filmove ne volim da idem sam, osecam se jadno i bedno...
Isto tako ne bi ni u pozoriste ili na koncert otisao sam. Nema sanse, sramota je to, bweee!
Oce neko dobrovoljac, filmofil samnom u bioskop?
Gospodine, vase dete se plazi na mene!
Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
ja sam filmofil....
jedino sto ti se ne bi isplatilo da ti biram grad
film mgu da biram bez problema![]()
all we need is love...
Svojevremeno sam imao puno, puno vise vremena za pokretne slike. Bio sam pravi filmofil. Cak sam jedno vreme bio i clan Kinoteke u Beogradu. Ponekad sam ostajao skoro sam u sali na projekcijama Bergmanovih il Bunjuelovih filmova...
Filmove sam uglavnom gledao sam, jer me drustvo dekocentrise, a posebno kada osoba s kojom gledam projekciju komentarise neku scenu ili kadar iz filma...
Film je, po meni, intiman duhovni dogadjaj, kao, recimo, citanje knjige.
(Jedno vreme sam bio direktor gradskog bioskopa. Paradoks je u tome sto u tom periodu nisam pogledao niti jednu jednu projekciju, niti jedan film...)
Opet sam ti u kafani, mene bez nje ništa nema
Tu su moje lude noći, nikad nisam u samoći,
Hej kafano, moja rano...Samo na www.VojvodinaCafe.rs - Muška kafana,
Bircuz koji radi 25 sati dnevno!
Potpuno te razumem. Nekada sebe uhvatim da sa gotovo smešnom sebičnošću gledam oko sebe u bioskopu i najrađe bih platila onima koji vidim da nisu zainteresovani da odu. Pogotovo ako je to neki film koji sam sa uzbuđenjem čekala.
Davno nisam bila u bioskopu... U pozorište rado odem i sama i to mi predstavlja neko posebno zadovoljstvo.
Dva puta sam u zivotu isao u bioskop ali ne sam,nikad ne bi isao sam,to mi je nekako bez veze..![]()
obavezno trazim zrtvu za bijoskop ...
da imam skim da se ljubim u mraku![]()
Ko je za jednu voznjicu