Gde mogu u NS da kupim svečanu crnu haljinu? Imam susret sa generacijom i takva haljina mi je potrebna. Hvala na pomoći.
Gde mogu u NS da kupim svečanu crnu haljinu? Imam susret sa generacijom i takva haljina mi je potrebna. Hvala na pomoći.
Obidjes pasaze u Zmaj Jovinoj i Dunavskoj ulici i ako tu ne nadjes, onda svrati do Mone u Jevrejskoj ulici, ako ni tamo ne nadjes sta ti odgovara, onda poseti par butika na Spens-u.
A što ne odeš kod krojača? Em je jeftinije (bar bi trebalo), em dobiješ baš ono što želiš.![]()
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Lepo kupis najobicniju crnu haljinicu na koju nadjes i dodas bisere kao nakit i /ili neku interesantnu esarpu i to je to...
Kakvu god da kupis ne mozes da omasis,crno je klasika![]()
''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''
William Wordsworth
Pogledaj u p...s... cini mi se da sam tamo videla lepe crne haljinice...ali su do kolena...
Kupila sam u Murinoj prodavnici, sada je u Njegoševoj2. Bila sam kupila materijal, ali mi se ne sviđa kako je krojačica sašila, materijal se na leđima, oko cibzara kupi. Vrhunac je bio kada mi je sestra rekla da bih u njoj mogla na plažu. Tada sam otišla u Murinu prodavnicu i kupila sebi, za sutrašnju zabavu, haljinu.