Naravno da ih nosim, to su mi najdraze patike ikada!![]()
Obozavam ihDa mogu, i spavala bih sa starkama
![]()
Ovakve su moje
![]()
Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.
Nekad sam ih nosio, vise ne nosim-drugi mi je stil odevanja, pa zbog toga.![]()
...................
Nosila sam ih bas dugo, godinama (u srednjoj skoli, a i kasnije)! Uvek plitke, bele! Kada unistim jedan par, kupujem drugi, identican. Nosila sam ih uz sve...
Sad ih vise ne nosim, ne znam ni sama zasto.I dalje volim da nosim patike, ali sada ih nosim redje i vise mi se svidjaju neki drugi modeli !
Nosio sam ih ranije bas dosta...i secam se, kao juce, kad su mi 93. maznuli nove bordo starke na Adi...iz vode, sa pola Ade, gledam kako pritrcavaju i uzimaju patike...dok sam izasao, pros'o voz....tako da sam bos isao kuci![]()
Sada ih vise ne nosim...ne znam ni sam zasto...nisu mi bas udobne...
...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...
Ti ih ne nosis, yige?
Pa ti, s obzirom na to koliko starki imas, finansiras i izdrzavas celu firmu!![]()
...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...
nosim li.... imam ih brdoo.... i nikad ih dosta... starke su neshto najnajnajbolje shto je chovek izmislio!!!![]()
![]()
![]()
I'm not evil.... I'm just up to no-good...
Bolje da kazem da sam ih nosila,jer kad bolje razmislim odavno ih nisam obula......Kad se samo setim da sam celu srednju prakticno prsetala u njima,pa sam krenula sve redje da ih obuvam![]()
![]()
Lako cu,ako je do mene.........
Lotto karirane(platnene) patike,preplacene,zaboravila sam onog trena kada sam kupila roze starke(xej,roze)...mlados'...
U nasoj,a bogme i u drugim skolama,to je bila neka vrsta statusnog simbola.Kao sto danas klinci jos u osnovnoj imaju mobilne telefone,otprilike.I kud svi Turci...
A nikada mi nisu prijale.Ne samo sto nisam sportski tip,nego mi nekako nisu udobne ni za ovo malo sportskih aktivnosti kojima se bavim(retko...).
Bele,kozne,udobne kada naprave-vracam im se![]()
и дан данас сам редовни конзумент белих, плитких![]()
лицем ка ветру
с ветром уз лице
Naravno da ih nosim, vec dosta dugo!imam braon i crne duboke i obozavam ih!
![]()