Ako biste oprostili,da li bi to kasnije koristili kao izgovor za sve sto lose krene u vezi?Ako biste ostavili osobu koja vas je prevarila,da li biste se kajali,ili zaboravili?Da li ste vi nekada prevarili voljenu osobu?Ako jeste,sta mislite,sta je bilo presudno u odluci da izneverite partnera?

Citat

) sa onim sa kojim sam sad... Razlog? Nisam bila zadovoljna vecinom stvari u vezi koja se vec pretvorila u naviku i mucenje. Kulminacija je nastupila kad se je otisao na more bez mene (za sest godina smo dvaput isli zajedno na more i dva puta na skijanje... ostalo sam
) i kad se vratio izjavio da se "nikad bolje u zivotu nije proveo", a ja odma' namirisala da me prevario, sto se kasnije potvrdilo kao tacno
Tu negde nakon sto se vratio sa mora sam ga i prevarila, ne zato da bih mu se osvetila, vec zato sto mi apsolutno vise nije bilo stalo do te veze, a on poceo sve vise da me gusi i smara. Bilo mi je tesko da raskinem vezu samo zato sto smo bili zajedno vec jako dugo i sto nam je drustvo bilo zajednicko, bila mi je grozna i sama pomisao da ce se to isto drustvo podeliti na dve strane. Znam da je glup razlog, ali to mi je bila najgora nocna mora. Kasnije se ispostavilo da svi ti zbog kojih sam se nervirala nisu bili vredni toga

, ili da bar bude dovoljno pametan da ja to ne saznam i da svoju vezu ne žrtvuje zbog jednog izleta koji nije vredan toga. Isto tako, očekujem da bude svestan moje iskrenosti i privrženosti i da to ceni i u skladu se sa tim i ponaša.

)
ali barem "nanjusi"

Jesam pristalica da se razgovorom sve moze resiti, ali ako se krese sa tamo nekom prangijom kakav tu razgovor pomaze.
Sta, napio se, spopala ga, trenutak slabostima vazi. 
ali sada sam pravi
i nikada ne bi ucinila nista zbog cega bih mogla da izgubim moju ljubav i srecu. Iskrena sam, nemam sta da krijem...
i zbog izdaje, i zbog prevare, i zbog nepostovanja i mnogo toga drugog, ali najvise zbog toga sto bi mi se motalo po glavi kako je ljubio nju svaki put kad ljubi mene, kako je bio sa njom dok vodi ljubav samnom, od kosmara ne bi mogla da zivim, dugo, dugo bi mi misli bile usmerene samo na to. A tek sto bi bila djubreeeeeeeeeee. Tako da... bolje