Ideja mi je da napravim temu na receptima za sve one kojima recepti kopirani sa interneta ne deluju toliko toplo i primamljivo kao recepti koje je neko već provereno pravio. Neko nema novca da se bavi eksperimentima, neko ne veruje i ne voli da eksperimentiše, neko nema vremena da iz mora neproverenih recepata bira, a neko jednostavno voli da napravi nešto što je neko u njegovoj okolini već pravio pa ga još i preporučuje![]()
A možda se i kad prođe vreme, a vi napravite nešto odavde, za ručkom setite nekog forumaša, pa vam presedneKidinnnng, kidinnng
![]()
Dakle, copy/paste ostavite za druge teme, ovde kucamo naše recepte, jasno i razumljivo kao kad bi ih diktirali nekom svom i kuvamo samo ono što se u našoj kuhinji već krčkalo
Nema kategorija, u ovoj kuhinji kuvamo sve, pa ko šta voli![]()
Let's go![]()

Kidinnnng, kidinnng

Citat


ali recimo 2 dl), 2 jaja, ulje, čaša kisele vode, origano, peršunovo lišće, mleveni biber.


)
" ili za one koji ne veruju da i ova povrćka može biti ukusna. Oni koji ga vrlo ne vole često ne mogu ni da ga provale ovde
), kad se obari iscedite ga, ohladite i sitno iseckate. Na ulju propržiti mleveno meso i sitno seckani crni luk, skinuti sa ringle, dodati u to napola obareni pirinač, prezlu, biber, so i 3 žumanca razmućena prethodno sa pavlakom. Sastaviti sa iseckanim keljom. Posebno umutiti belanca, pomešati ih sa masom polako, sve izručiti u podmazan đuveč, rasporediti i zapeći u rerni
uglavnom sušeno povrće, so, još malo nekih začina itd

Divna corba
...




