Гледам јутрос јутарњи програм на б92. Чита генијалац од водитеља вест, Раул Кастро дозволио Кубанцима да летују у хотелима који су досад били резервисани за странце.
Водитељка пада у несвест од одушевљења.
Водитељ чита како је Раул Кастро дозволио Кубанцима да купују мобителе, компјутере, разноразну технику...
Водитељка већ мало влажна диже оба палца, тхумбс уп и ти фазони, као браво!
Водитељ чита да је крај туристичком апартхејду, да могу да купују и микроталасне пећнице и ДиВиДије...
Водитељка затвара очи, полуотвара усне, и већ у екстази проговара мртва озбиљна и одушевљена "Мислим да је Кубанцима коначно свануло... "
Гледам и не могу да верујем очима... краво глупа, па ти људи зарађују 7 долара месечно, то им једва дође три јајета и пола паштете!
Баш им много значи укидање туристичког апартхејда и дозвола куповања приватних авиона!
Идиотима који мисле да су највећи проблеми у животу забрана одласка у скупе хотеле и немање мобитела не треба дозволити да читају вести. Треба их вратити у Цитује, Гламураме, Го Плејеве, еМТиВијеве и сличне рупе из којих су изгмизали...

Citat
(Nivo 23), bio mu gost Goran Petrović. Ma, već sam pisala o Velji, al' neverovatno koliko je to stvorenje simpatično, meni najsimpatičnije u televizoru. Ima nekog detinjeg šarma, hronično nekako pogubljen, a toliko uživa u svakom svom gostu i u pričama koje sa njima vodi, iskreno onako. Ne znam da li je ikada nekom upao u reč. Podupre glavu rukom i zanese se dok sluša gosta toliko da nekad zaboravi i šta je hteo dalje da pita

) promenila sam kanal. 

Тако ти је то кад се педери распореде у медије, филмове и НВО... најбољи показатељ, нема српског филма у последње време без истополних пољубаца. Само чекам да Радош Бајић у "Село гори... " убаци Војина Ћетковића да одради један блоу џоб Радашину...

od žvake.. od žvaLe preCedavajuće 
šta je bre ovo ... ???

....e onda meni ne ide u glavu kako se naša državna televizija, koja isto tako grabi naše pare putem telefonskog računa, jer je raja godinama izbjegavala da plaća tu bljuvotinu od televizije...ne mrzi da recimo reprizira jedan te isti program, da nema jutarnji program...sport je samo ako se igra fudbal i to isključivo Liga prvaka, poneka utakmica vikendom i svjetska i evropska prvenstva.