Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 15 od ukupno 41
  1. #1

    Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Da li poznajete svoju unutrašnju snagu?


    Svaka licnost poseduje - svoju harizmu, tj. osobine koje cine nasu licnost "posebnom" i daju joj specifican sarm - jedinstveni pecat. Da li dovoljno dobro poznajete svoju unutrasnju stranu? Da li na Vasu licnost najvise uticu Sunce, Mesec, Zemlja ili zvezde? Kako mozete da iskoristite svoju unutrasnju - skrivenu energiju, da biste proziveli zivot punim plucima ili onakav kakav zaista zelite?
    Ako pravilno pokrenete svoju unutrasnju snagu mozete pozitivno uticati
    na razvoj spostvene licnosti, pojacati svoju izdrzljivost i nauciti da pravilno prihvatite
    svoje slabosti, kao i da se borite protiv njih - da napredujete ka licnoj sreci.


    Potrazite ODGOVORE u ovom TESTU.

    Postupak resavanja TESTA:
    Prvo pazljivo procitajte pitanja i kod svakog pitanja - opredelite se za jedan od cetiri ponudjena odgovora. Kada odgovoirite na sva pitanja, procitajte uputstvo o tumacenju - ODGOVOR - kom tipu licnosti pipadate i koja je Vasa unutrasnja snaga.

    PITANJA:

    1. Razmislite - Vi ste dete:
    a) Zvezda.
    b) Zemlje.
    c) Svojih roditelja.
    d) I Zemlje i zvezda.

    2. Sta Vam daje najjacu snagu?
    a) Ljubav i paznja koju ljudi osecaju prema Vama.
    b) Ljubav koju Vi osecate prema drugim ljudima.
    c) Borba koju vodite za najvaznije ciljeve i licna uverenja.
    d) Uzajmno poverenje, uvazavanje, osecaj paznje i pripadnosti - zajednistva.

    3. Slika koja je na izlozbi privukla Vasu paznju. O njoj mislite:
    a) Ova slika ima "zagonetno znacenje" - nju je tesko protumaciti.
    b) Ja bih naslikao (la) isto ovako - potpuno mi odgovara.
    c) Ova slika je vrlo dekorativna.
    d) Umetnik i ja smo na istoj talasnoj duzini - osecamo isto.

    4. Zivot je za Vas:
    a) Duga i mirna reka - ima svoj tok.
    b) Morska oluja - razlicita iznenadjenja i valovite promene.
    c) Niz prilika za novi pocetak koje Vam se uvek iznova ukazuju.
    d) Vreme stalnih promena, previranja, kretanja.

    5. Emocije su za Vas:
    a) Predivna simfonija satkana od neznih nota.
    b) Ukusna jabuka koju grizete sa velikim uzitkom.
    c) Zatvorena knjiga - uvek zagonetna.
    d) Carobna slika boje srece.

    6. Koja boja po Vasem misljenju najbolje opisuje buducnost nase planete?
    a) Plava.
    b) Crvena.
    c) Siva.
    d) Zelena.

    7. Nalazite se sami usred vedre i sveze zvezdane noci, imate osecaj:
    a) Usamljenosti ili nesigurnosti.
    b) Moci - osecate licnu snagu.
    c) Hladnoce i nesigurnosti.
    d) Zadovoljstva - ispunjeni ste nekom cudnim osecanjem sigurnosti.

    8. Ljubav je za Vas:
    a) Osvajanje i privlacenje druge osobe.
    b) Traganje za drugom osobom - svojom drugom polovinom.
    c) Osecanje nostalgije - teznja ka nekome.
    d) Poziv za zajednicko sjedinjavanje - dva bica.

    9. Kraj veka Vi vidite kao:
    a) Krizu uverenja - koja vodi do nekog vida "sukoba".
    b) Priliku da Vas neko "ugrabi" - iscekivanje neke velike promene.
    c) Period prevrata - pocetak nekog novog vremena.
    d) Vreme velikih transformacija i promena - novi napredak.

    10. Kada vidite zenu koja zraci zadovoljstvom Vi pomislite:
    a) Zadovoljstvo se stice vremenom i iskustvom.
    b) Zadovoljstvo je posledica ostvarenih pobeda - kvalitetnog i uspesnog zivota.
    c) Porodica, prijatelji i licna sreca prizaju osecaj zadovoljstva.
    d) Postajemo zadovoljni cim prihvatimo sebe ili svoje "pravo ja" u potpunosti - onakvi kakvi zaista jesmo.

    RESENJE

    Postupak resenja - pogledajte koja kategorija (a,b,c ili d) prevladjuje u Vasim odgovorima na deset postavljenih pitanja. Najveci broj odgovora (pod: a, b, c ili d) daje resenje kojoj kategoriji Vi pripadate.



    Kategorija "A"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "a", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Meseca.
    Licnost - Vi ste brizna osoba koja misli na druge. Kada se uverite u neciju naklonost, Vi se prepustate osecanjima i previse dajete sebe.
    Jaka strana - Vi ste vrlo senzitivni i imate izrazenu sposobnost saosecanja sa drugima, narocito jako pruzate osecanje ljubavi i naklonosti.
    Slabe tacke - Emotivno ste veoma ranjivi i preosetljivi.
    Ljubavne veze - Skloni ste cak i da prihvatite podredjeni polozaj, narocito u ljubavi.
    Ciljevi - Dopustate drugima da imaju moc, veoma ste sarmantni i ljubazi prema drugima i prema svetu oko sebe. Vreme je da nesto trazite i za sebe ili za uzvrat, kao i da dobijate onoliko koliko Vam pripada. Potvrdite svoju nezavisnost ucestvovanjem u nekom timskom sportu, u zajednickoj akciji, u bavljenju glumom i naucite - da kazete "Ne".
    Vas slogan - "Uz malo ljubavi sve se moze postici"!

    Kategorija "B"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "b", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Sunca.
    Licnost - Vi umete da kanalisete svoju energiju kako biste ostvarili svoje prioritetne ciljeve i zelje. Po prirodi ste vrlo strastveni, u stanju ste da svoje misli i planove uspesno sprovodite u delo.
    Jaka strana - Zracite energijom, vrlo ste hrabri, odlucni i pouzdani.
    Slabe tacke - Ponekad ispoljavate svojevrsni egocentrizam, zelite moc i sa teskocom prepoznajete prave vrednosti koje krase druge ljude.
    Ljubavne veze - Tezite ka nezavisnosti.
    Ciljevi - Potpuno ste posveceni ostvarenju onoga sto zelite od zivota i stalno se takmicite sa drugima. Za licno dobro i onih koji Vas okruzuju, pozeljno je da vodite uravnotezeniji nacin zivota: da pazljivije slusate sta drugi imaju da Vam kazu, da budete dovoljno fleksibilni, da u svoj zivot vise pustite osecanja. Dopustite sebi da Vam se ponekad dogodi i nesto sto niste isplanirali.
    Vas slogan - "Ako stalno cupate travu, ona nikada nece moci dovoljno da izraste". (stara kineska poslovica)

    Kategorija "C"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "c", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Zemlje.
    Licnost - Vi volite da budete u pozadini svojih emocija - zaklanjate se. Da biste to postigli, treba jako dobro da upoznate sami sebe.
    Jaka strana - Kod Vas je izrazena samosvest i senzitivnost.
    Slabe tacke - Plasite se da se prepustite sanjarenju i zbog toga mnogo gubite, je propustate razne prilike da obogatite svoje zivot.
    Ljubavne veze - Potrebni su Vam nezavisnost i sloboda - "gusite se" onda kada se osecate sputano.
    Ciljevi - Priroda i sve vrste umetnosti - umetnickog izrazavanja Vam pruzaju inspiraciju. Relaksirajte se uvek kada mozete citajuci, pisuci ili misaono. Narocito je vazno da sklapate prijateljstva sa razlicitim vrstama ljudi i da - ucite od njih.
    Vas slogan - "Ne mozete da se uzdignete bez prethodnog oslonca o zemlju (tlo) na koje ste pali".

    Kategorija "D"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "d", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Zvezda.
    Licnost - Vi postupate po intuiciji - Vasa kreativna moc je uskladjena sa Vasim srcem ili osecanjima i sa Vasim umom. Naucili ste da prihvatite sebe; Vi ste poput macke koja se uvek doceka na noge. Umete jako mnogo pa pruzate, kao i da primate.
    Jake strane - Vi posedujete harizmu, imate naglaseni smisao za humor i na dobrom ste putu da postignete potpuno zadovoljstvo u zivotu.
    Slaba tacka - Vas izbalansirani pogled na zivot nije svima dovoljno razumljiv.
    Ljubavne veze - Za Vas je uzajmno poverenje i emotivno predavanje izuzetno vazno.
    Ciljevi - Posvetite se nekom grupnom ili drustvenom projektu (humanitarnoj akciji, borbi protiv predrasuda, ocuvanju zivotne sredine) koji ce imati sireg uticaja na stavove drugih ljudi.
    Vas slogan - "Nalazimo se ovde na ovoj planeti da bismo otkrili svoju slobodu i svoj pravi smisao".
    Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

  2. #2

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    D
    Ko je za jednu voznjicu

  3. #3

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "b", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Sunca. volim sunce
    Licnost - Vi umete da kanalisete svoju energiju kako biste ostvarili svoje prioritetne ciljeve i zelje ...trudim se...
    Po prirodi ste vrlo strastveni u stanju ste da svoje misli i planove uspesno sprovodite u delo. ali ne bas uvek uspesno....
    Jaka strana - Zracite energijom, vrlo ste hrabri, odlucni i pouzdani.
    Slabe tacke - Ponekad ispoljavate svojevrsni egocentrizam, zelite moc i sa teskocom prepoznajete prave vrednosti koje krase druge ljude
    Ljubavne veze - Tezite ka nezavisnosti.
    Ciljevi - Potpuno ste posveceni ostvarenju onoga sto zelite od zivota i stalno se takmicite sa drugima nikada Za licno dobro i onih koji Vas okruzuju, pozeljno je da vodite uravnotezeniji nacin zivota: da pazljivije slusate sta drugi imaju da Vam kazu, da budete dovoljno fleksibilni, da u svoj zivot vise pustite osecanja. Dopustite sebi da Vam se ponekad dogodi i nesto sto niste isplanirali. E ovo su mi bas promasili... e, ti psiholozi, nemaju pojma
    Vas slogan - "Ako stalno cupate travu, ona nikada nece moci dovoljno da izraste". (stara kineska poslovica) pa nije bas moj, ali slazem se...
    Evo, promenila sam potpis

  4. #4

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    1.) b 2.) a 3.) a 4.) b 5.) b 6.) a 7.) b 8.) b 9.) d 10.) b..

    Kategorija "B"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "b", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Obozavam Lavica sam .
    Licnost -Vi umete da kanalisete svoju energiju kako biste ostvarili svoje prioritetne ciljeve i zelje. Po prirodi ste vrlo strastveni, u stanju ste da svoje misli i planove uspesno sprovodite u delo.
    Jaka strana -Zracite energijom, vrlo ste hrabri, odlucni i pouzdani.
    Slabe tacke - Ponekad ispoljavate svojevrsni egocentrizam, zelite moc i sa teskocom prepoznajete prave vrednosti koje krase druge ljude.
    Ljubavne veze - Tezite ka nezavisnosti.
    Ciljevi -Potpuno ste posveceni ostvarenju onoga sto zelite od zivota i stalno se takmicite sa drugima. Za licno dobro i onih koji Vas okruzuju, pozeljno je da vodite uravnotezeniji nacin zivota: da pazljivije slusate sta drugi imaju da Vam kazu, da budete dovoljno fleksibilni, da u svoj zivot vise pustite osecanja. Dopustite sebi da Vam se ponekad dogodi i nesto sto niste isplanirali.

    Vas slogan - "Ako stalno cupate travu, ona nikada nece moci dovoljno da izraste". (stara kineska poslovica)
    Poruku je izmenio Lady in red, 20.06.2007 u 01:56

  5. #5

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Ja sam b)

  6. #6

    11 Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Pa sad. Ja sam izgleda i c i d

  7. #7

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    D
    Licnost - Vi postupate po intuiciji - Vasa kreativna moc je uskladjena sa Vasim srcem ili osecanjima i sa Vasim umom. Naucili ste da prihvatite sebe; Vi ste poput macke koja se uvek doceka na noge. Umete jako mnogo pa pruzate, kao i da primate.
    Jake strane - Vi posedujete harizmu, imate naglaseni smisao za humor i na dobrom ste putu da postignete potpuno zadovoljstvo u zivotu.
    Slaba tacka - Vas izbalansirani pogled na zivot nije svima dovoljno razumljiv.
    Ljubavne veze - Za Vas je uzajmno poverenje i emotivno predavanje izuzetno vazno.
    Ciljevi - Posvetite se nekom grupnom ili drustvenom projektu (humanitarnoj akciji, borbi protiv predrasuda, ocuvanju zivotne sredine) koji ce imati sireg uticaja na stavove drugih ljudi.
    Vas slogan - "Nalazimo se ovde na ovoj planeti da bismo otkrili svoju slobodu i svoj pravi smisao".

    Scar tissue is stronger than regular tissue. Realize the strength, move on.

  8. #8

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Kategorija "B"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "b", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Sunca.
    Licnost - Vi umete da kanalisete svoju energiju kako biste ostvarili svoje prioritetne ciljeve i zelje.(ne uvek) Po prirodi ste vrlo strastveni, u stanju ste da svoje misli i planove uspesno sprovodite u delo.
    Jaka strana - Zracite energijom, vrlo ste hrabri, odlucni i pouzdani.
    Slabe tacke - Ponekad ispoljavate svojevrsni egocentrizam, zelite moc i sa teskocom prepoznajete prave vrednosti koje krase druge ljude.(pa bas i nije tako)Ljubavne veze - Tezite ka nezavisnosti.
    Ciljevi - Potpuno ste posveceni ostvarenju onoga sto zelite od zivota i stalno se takmicite sa drugima. Za licno dobro i onih koji Vas okruzuju, pozeljno je da vodite uravnotezeniji nacin zivota: da pazljivije slusate sta drugi imaju da Vam kazu, da budete dovoljno fleksibilni, da u svoj zivot vise pustite osecanja.(sto se slusanja tice ja slusam, sto se osecanja tice, istina) Dopustite sebi da Vam se ponekad dogodi i nesto sto niste isplanirali.
    Vas slogan - "Ako stalno cupate travu, ona nikada nece moci dovoljno da izraste". (stara kineska poslovica)
    Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

  9. #9

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Kategorija "D"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "d", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Zvezda.
    Licnost - Vi postupate po intuiciji - Vasa kreativna moc je uskladjena sa Vasim srcem ili osecanjima i sa Vasim umom. Naucili ste da prihvatite sebe; Vi ste poput macke koja se uvek doceka na noge. Umete jako mnogo pa pruzate, kao i da primate.
    Jake strane - Vi posedujete harizmu, imate naglaseni smisao za humor i na dobrom ste putu da postignete potpuno zadovoljstvo u zivotu.
    Slaba tacka - Vas izbalansirani pogled na zivot nije svima dovoljno razumljiv.
    Ljubavne veze - Za Vas je uzajmno poverenje i emotivno predavanje izuzetno vazno.
    Ciljevi - Posvetite se nekom grupnom ili drustvenom projektu (humanitarnoj akciji, borbi protiv predrasuda, ocuvanju zivotne sredine) koji ce imati sireg uticaja na stavove drugih ljudi.
    Vas slogan - "Nalazimo se ovde na ovoj planeti da bismo otkrili svoju slobodu i svoj pravi smisao".



    ovo sam ja...


    I'm not evil.... I'm just up to no-good...

  10. #10

  11. #11

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Kategorija "D"
    ...................

  12. #12

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Kategorija "D"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "d", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Zvezda.
    Licnost - Vi postupate po intuiciji - Vasa kreativna moc je uskladjena sa Vasim srcem ili osecanjima i sa Vasim umom. Naucili ste da prihvatite sebe; Vi ste poput macke koja se uvek doceka na noge. Umete jako mnogo pa pruzate, kao i da primate.
    Jake strane - Vi posedujete harizmu, imate naglaseni smisao za humor i na dobrom ste putu da postignete potpuno zadovoljstvo u zivotu.
    Slaba tacka - Vas izbalansirani pogled na zivot nije svima dovoljno razumljiv.
    Ljubavne veze - Za Vas je uzajmno poverenje i emotivno predavanje izuzetno vazno.
    Ciljevi - Posvetite se nekom grupnom ili drustvenom projektu (humanitarnoj akciji, borbi protiv predrasuda, ocuvanju zivotne sredine) koji ce imati sireg uticaja na stavove drugih ljudi.
    Vas slogan - "Nalazimo se ovde na ovoj planeti da bismo otkrili svoju slobodu i svoj pravi smisao".
    Valjda je tako kad kažu.
    Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

  13. #13

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Kategorija "D"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "d", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Zvezda.
    Licnost - Vi postupate po intuiciji - Vasa kreativna moc je uskladjena sa Vasim srcem ili osecanjima i sa Vasim umom. Naucili ste da prihvatite sebe; Vi ste poput macke koja se uvek doceka na noge. Umete jako mnogo pa pruzate, kao i da primate.
    Jake strane - Vi posedujete harizmu, imate naglaseni smisao za humor i na dobrom ste putu da postignete potpuno zadovoljstvo u zivotu.
    Slaba tacka - Vas izbalansirani pogled na zivot nije svima dovoljno razumljiv.
    Ljubavne veze - Za Vas je uzajmno poverenje i emotivno predavanje izuzetno vazno.
    Ciljevi - Posvetite se nekom grupnom ili drustvenom projektu (humanitarnoj akciji, borbi protiv predrasuda, ocuvanju zivotne sredine) koji ce imati sireg uticaja na stavove drugih ljudi.
    Vas slogan - "Nalazimo se ovde na ovoj planeti da bismo otkrili svoju slobodu i svoj pravi smisao".

  14. #14

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Kategorija "C"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "c", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Zemlje.
    Licnost - Vi volite da budete u pozadini svojih emocija - zaklanjate se. Da biste to postigli, treba jako dobro da upoznate sami sebe.
    Jaka strana - Kod Vas je izrazena samosvest i senzitivnost.
    Slabe tacke - Plasite se da se prepustite sanjarenju i zbog toga mnogo gubite, je propustate razne prilike da obogatite svoje zivot.
    Ljubavne veze - Potrebni su Vam nezavisnost i sloboda - "gusite se" onda kada se osecate sputano.
    Ciljevi - Priroda i sve vrste umetnosti - umetnickog izrazavanja Vam pruzaju inspiraciju. Relaksirajte se uvek kada mozete citajuci, pisuci ili misaono. Narocito je vazno da sklapate prijateljstva sa razlicitim vrstama ljudi i da - ucite od njih.
    Vas slogan - "Ne mozete da se uzdignete bez prethodnog oslonca o zemlju (tlo) na koje ste pali".


  15. #15

    Odgovor: Test - Da li poznajete svoju unutrasnju snagu?

    Kategorija "B"

    Ako ste zaokruzili najveci broj odgovora pod "b", Vas skrivena snaga je pod uticajem - Sunca.
    Licnost - Vi umete da kanalisete svoju energiju kako biste ostvarili svoje prioritetne ciljeve i zelje. Po prirodi ste vrlo strastveni, u stanju ste da svoje misli i planove uspesno sprovodite u delo.
    Jaka strana - Zracite energijom, vrlo ste hrabri, odlucni i pouzdani.
    Slabe tacke - Ponekad ispoljavate svojevrsni egocentrizam, zelite moc i sa teskocom prepoznajete prave vrednosti koje krase druge ljude.
    Ljubavne veze - Tezite ka nezavisnosti.
    Ciljevi - Potpuno ste posveceni ostvarenju onoga sto zelite od zivota i stalno se takmicite sa drugima. Za licno dobro i onih koji Vas okruzuju, pozeljno je da vodite uravnotezeniji nacin zivota: da pazljivije slusate sta drugi imaju da Vam kazu, da budete dovoljno fleksibilni, da u svoj zivot vise pustite osecanja. Dopustite sebi da Vam se ponekad dogodi i nesto sto niste isplanirali.
    Vas slogan - "Ako stalno cupate travu, ona nikada nece moci dovoljno da izraste". (stara kineska poslovica)

    Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja

Slične teme

  1. Poznajete li sve erogene zone?
    Autor tonio11 u forumu Erotika & sex
    Odgovora: 12
    Poslednja poruka: 24.01.2013, 10:57
  2. Da li uzimate lekove na svoju ruku?
    Autor cicka u forumu Zdravlje
    Odgovora: 48
    Poslednja poruka: 31.05.2011, 15:41
  3. Koliko poznajete druge religije?
    Autor Savannah u forumu Religija
    Odgovora: 12
    Poslednja poruka: 15.06.2008, 01:45
  4. Upali svoju svecu
    Autor cicka u forumu Spomenar
    Odgovora: 18
    Poslednja poruka: 29.06.2007, 17:41
  5. Svoju decu držala 7 godina u ropstvu
    Autor SQUAW u forumu Spomenar
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 17.04.2007, 11:58

Tagovi za ovu temu

Vaš status

  • Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •