Nije stvar u olakom uzimanju ili davanju...
Loš karakter daje povoda drugoj strani, a kad dođe do stani pani , onda se vidi i lice i naličje...
Nije stvar u olakom uzimanju ili davanju...
Loš karakter daje povoda drugoj strani, a kad dođe do stani pani , onda se vidi i lice i naličje...
Kurva kao pokvaren covek"DA" ali za zenu zbog svog ophodjenja prema svemu u svome okruzenju ovom nasem - "BRANIM NJIHOV STAV " -zenskom "NE'' ako
je seks u pitanju | ne govorim o prostituciji |
IAKO sam muskarac stvar je u nama, a ne u njima.
Budi TIP i neces imati taj problem.
samo nesposobni muskarci, sonje i seronje mogu za zenu da kazu da je '' KURVA''.
Mene je zena samo jednom presla , stavio sam prst na celo rekao sam- OK- idemo dalje, mozda sam tada mislio za nju -kurva- vreme je proslo, shvatam da mozda nisam bio covek u kome je trazila nesto o cemu ona sanja. ende.
Nee.. pazite ... kurva je ona koja spava sa SVIMA .... A drolja sa svima osim SA MNOM.(stara narodna)
Slazzem se sa Mishom, kurva je karakterna osobina. Izmedju ostalog mozze se izraziti i kroz prodaju neprocenjivih stvari, svakome, za pare ili neke jeftine emotivne satisfakcije bez ikakvih moralnih obzira.
kurva znaci krivina na italijanskom![]()
neunistiva zlojebaba!
Kurva je zena koja ne zna sta hoce i ide od jedan kondrugog.No u nasem gradu kazu za muskarce -one su ponasali kao njih to u smislu kada ne zna sta hoce i koriste kurvinske cake za da dodze do cilja.
Kurvama se, zapravo, nazivaju sve devojke, žene, za koje druge žene misle da žive lepše od njih, a ostali muškarci da "daju" drugima, dok oni neopravdano ostaju uskraćeni.![]()
Šalu na stranu- ovakvo etiketiranje žena je prventveno odraz primitivnijih sredina, dok je u urbanijim i savremenijim sredinama znatno ređe. Takođe, definicija kurve se znatno razlikuje u zavisnosti od socijalnog statusa, obrazovanja, kulture, kao i uvreženih lokalnih shvatanja žene i njene uloge u društvu. Izraz se koristi kako za promiskuitetne žene, tako i za žene koje se slobodnije oblače, slobodnije ponašaju, slobodnije misle, koje uopšte misle, ili još strašnije- koje misle, pa još misle različito od muškaraca.
Kada čujem muškarca da neku ženu nazove kurvom, to mi više kaže o njemu nego o njoj.
Pametniji ne poputajte vie- situacija je alarmantna.
Zasto mnogi moji prijatelji ili prijateljice sa ovog foruma | ipak ja sam ovde jer smatram ovaj cafe forum deo svojih prijatelja koji imaju svoje misljenje |, govore o kurvama u zenskom rodu a sta je sa muskim kurvama.
Trenutno je na meni pitanje - otpustiti sa posla : musku kurvu ili ne...
Obrazlozenje> covek koji pokusava da svima namesti, da sve svima ulaguje i radi iza ledja i da namesta igranke bez kraja... U ponedeljak cu doneti odluku, svaki savet cu razmotriti. HVALA.
...kurva je skraćenica od reči kurvak.......koja znači da ga nekom smestiš kako mu ne prija...
...šta god...
![]()
Kurva je ženska osoba koja vara muža/dečka. Devojke što često menjaju partnere i što se slobodnije oblače su drolje ili droljlice. Veliki poljubac za njih!Ma, svako ima svoju predstavu šta kurva tačno predstavlja.
A friend in need is a friend indeed, but a friend in need isn't a friend you need
Mare-VV kaže:
A sta su onda muskarci koji rade to isto?
Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.