uf... velika sam spavalica... iako malo spavam... uvek razmisljam 'samo jos 5 minuta'... ali kada ustanem sam spremna za nove akcije![]()
uf... velika sam spavalica... iako malo spavam... uvek razmisljam 'samo jos 5 minuta'... ali kada ustanem sam spremna za nove akcije![]()
Citius, Altius, Fortius.
Mislila sam da je o Draganu i Goricia kad sam već ovde, o svom buđenju mogu samo jedno da kažem: desi se kad tad.
![]()
Prvo mi treba 10-15 min. da dignem glavu od jastukai dok ne popijem kafu ne progovaram i ne registrujem ništa,tek posle kafe i 3-4 cigare počinjem da funkcinišem
![]()
volim da spavam i kad se probudim cutim bar sat vremena. al kako mi onda prijadupla
![]()
Najveca vlast je vladati sobom.
Svako jutroKiki me probudi veoma rano...
Izljubi me - na taj način mi izmami osmeh na lice ...
Zatim mi stavi njegovog omiljenog zeku na obraz
i cmače me dok ne dođem sebi ...
Ustajemo, skoro sve radim po inerciji ...
Tako da skoro svako jutro umesto kafe,
zakuvam kakao...![]()
Kada popijem kafu, duplu - čemerušu ,
počnem da funkcionišem kao furija![]()
...
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
Jedva se nekako izvučem iz kreveta.
Mami me ona njegova toplina.
Kad toplinu kreveta zamenim toplom kafom onda tek otvaram oči.
Velika sam spavalica, ali kad se mora, mora se.
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.
Kada se probudim,vecinom sam ok,skuvam kafu i pripalim cigaretu i moram sat vremena da uzivam u tome.Ali naidje period kad sam namcorasta da bez od mene![]()
malo spavam, a i to što spavam mi je prosto gubljenje vremena, tako da je moje budjenje iskakanje iz kreveta kao da me neko uštinuo..![]()
Osmeh je kriva linija koja ispravi sve..skoro sve..
Kad idem na posao,ustajem gotovo istog momenta kad se ukljucuje muzika koja me budi ("Ivin voz"-cihu,cihu,cihuhu).
Ne treba mi kafica,funkcionisem odlicno i bez nje.
Pravac kupatilo,spremanje,budjenje dece....odlazak u vrtic.
Ali...kad je vikend...obozavam da dugo lezim u krevetu.Probude me uglavnom klinci...onda ukljucimo TV...valjamo se u krevetu,onda muz u neko doba ode u prodavnicu po dorucak,a ja iskoristim jos koji minut za dremku.Obicno me probudi sa spremljenim sendvicima,pa zajedno doruckujemo,prepricavamo dogadjaje u toku nedelje.Volim dugo da budem u pizami...sve dok ne pocnem da spremam rucak,...a kad se zavukam,onda je ponovo sve u trku do kasne veceri.
Ako voli jedan cvet koji se nalazi na nekoj planeti,slatko je noću gledati nebo.
MOje danasnje budjenje bilo je odvratno..........
glavobolja od sinoc............
mucnina od sinoc,na nos mi izasle one rakije sto sam popila.....katastrasno.......
jos mi se kafa ogadila,evo sad kuvam supu da bi se oporavila a sutra cu MIsketa i Lakija da zadavim..........
Vi vidite stvari i pitate „zašto“, a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam „zašto ne“.
tesko mi je da se odma probudim, pa zbog toga alarm koji mi zvoni ujutru namesten je zvoni pola sata ranije, kako bih ustala na vremei mogla da se spremim za posao.
dobro mi dodje kafica, a onda spremanje za posao i deteta za vrtic.
vikendima kad se probudim volim da jos malo leskarim u krevetu, pa dodje sinak u krevet malo se mazimo i smejemo, pustimo TV, dogovaramo se sta cemo raditi, gde idemo da setamo i tako..tata naravno kuva kafu
ako nemam neke velike obaveze, mrzi me odmah da se obucem, pa dorucak spremam dok sam jos u pizami
i ne volim kad mi se neko nepozvan pojavi na vrata i unisti mi ove lepe vikend trenutke![]()
Imam lak san...i lako se budim..uvijek me budi zvono sa mobitela....lagana pjesmica, ali ja se na prve taktove već dižem.Jedino vikendom, budim se sama... upalim tv, obično Discovery i pogledam emisiju neku...pa laganini ustajem. Ne pijem kafu. Odmah prelazim na doručak.
![]()
Pa čemu onda osmeh što sam ja ničija
kad je to, zapravo, najgore što može da ti se desi?
Ja sam jedna velika spavalica...tesko mi pada ustajanje...odmah stavljam kafu i prilicno samkad ustanem. Obicno cutim ne progovaram....tek posle nekog vremena sam ona stara
. A telefon mora da zvoni neku uzbunu....kako mrzim rano ustajanje
![]()
Najveca vlast je vladati sobom.