Kapetan Džek Sperou.![]()
Jebem li ga, yige?Dži kaže:
![]()
Fensika, ali ne voli fensere!U crnini je ovih dana jer nema Cezara.
![]()
Kapetan Džek Sperou.![]()
Jebem li ga, yige?Dži kaže:
![]()
Fensika, ali ne voli fensere!U crnini je ovih dana jer nema Cezara.
![]()
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...
Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
Ubica mekog srca.
Necrofil. Pouzdano znam da dobija batine redovno
![]()
Nema ga neko vreme, a crta odlicne karikature![]()
Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid
'lebac
najstarija chlanica ovog foruma![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
jopet Leb
Keva kojoj svaki dan cunami pravi haos po kuci, promasi nonu kad obavlja nuzdicu... i slicnoKiki the king
...i sta sad? ulete mi silvika, a ne znam na koga misli...![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
babaaa na tebe sam mislila![]()
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice, toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša, vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice, tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša ...tu Vojvodinu bogomojačku, i bezbožničku, i ivnsku, belju od jaganjaca, crnju od paljevina, tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku...
pa piLAV![]()
Neko vreme je nema na forumusimpaticno devojce, zovemo je la zemska...
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
Da nije A6![]()
???Njen nick me podseca na macku, najcesce nas, u ranim jutarnjim satima - odmah iza ponoci, izvestava na temi "dogodilo se na danasnji dan"???
neunistiva zlojebaba!
Kathy![]()
Vlasnik živahnih buva na vrlo lenjom psu MachuLjubitelj i vrsan poznavalac MAC mašina
voli da
Pasionirani skupljač srećica
Strastveni ljubitelj crtanih filmova, takodje poseduje talenat da ih sam crta a ponekad i neki scenario napiše
(ali samo ako imaju primesu SF
)
Nekad ga pobrkaju sa praškom za veš![]()