sudbina odredjuje sve sto nam se desava u zivotu pa tako i ljubav.
sudbinska ljubav ne znaci i da je istinska sreca.
svaka ljubav je sudbina kao sto je sve u zivotu predodredjeno.
sudbina ce nam podariti iskrenu srecu mozda vise puta, mozda nikada ili nesto trece...
ljubav ce svaki put biti drugacija kao i mi u njoj.
o istinskoj sreci u ljubavi i najjacoj koju nam je subina podarila....mocicemo govoriti samo kada budemo pogledali iza nas... ali mnogo daleko iza nas. to cemo znati samo onda ako budemo na kraju zivota mogli da se secamo i osvrcemo...![]()

Citat

. I nisam sigurna da mi je jasna ova definicija. Nešto se mora dogoditi u određeno vreme? Zapisano ko zna gde i kada? Ne znam, teško mi da si predstavim sam pojam sudbine, mislim znam ja čime mi to zovemo, ali i dalje ako hoću da to malo racionalizujem, ne ide... Elem, ako ta sudbina, taj dirignet, nekako postoji, onda je, po mom mišljenju, odgovrona samo za neke inicijalne momente, kao što su prvi susret ili nešto tome slično, sve posle mi dirigujemo sami, ništa tu više nema veze sa bilo čim sa strane, mi se predajem, zaljubljujemo, nestajemo, verujemo, volimo, bolimo, sve svojom ličnom voljom i u skladu sa unutrašnjim motorima. Ne znam, ja bih možda rekla da sudbinska ljubav postoji više kao termin kojim se opisuju neke veze...