U Crnoj Gori na moru sam bila 5-6 puta, i mogu da potpišem da mi tamo više ni šliku neće viđet, iako sam uglavnom ubadala Montenegro All Inclusive - i struju i vodu. Nema teorije više da sedim na plaži punoj pikavaca dok mi iza leđa urla Indira Radić feat. Alen islamović, s' leve se Đogani trudi da je nadjača, a s' desne nadire trideset devet sa dvaaaaaaaaaaaaaaa toliko topla sam jaaaaaaaaaMa bre, ne idem ja na more da topim baterije na discmanu, 'oćem i malo šum talasa da čujem. A i neku palmu da vidim.
![]()
Ada Bojana nije gore potpisana i tamo će me viđati.Kotor je takođe lep grad, i njega isključujem.
Urbana mesta Crne Gore mi se ne dopadaju ni najmanje.![]()
Često posetim manastir Ostrog i manastir Moraču.
E ono što volim u Crnoj Gori su planine, jezera i reke... Lepu prirodu, onu netaknutu i divlju. Kanjon Tare je nešto što treba videti, prvo zato što od prizora zastane dah, a drugo jer je po veličini drugi na svetu. Volim kad stanem na Đurđevića most, pa pogledam dole, pa se naježim a u glavi mi se zavrti. Volim Žabljak i jednu baka Radojku što ima najmanju kućicu tamo, pa ti spavaš gore, a ona dole... pa ujutru neće da hoda po kući nego sedi i štrika da te ne probudi. I obavezno moraš da uzmeš ratluk. A kad od nje pođeš, umesi ti medenjake za sretan put, i natera te da joj se upišeš u knjigu utisaka, a ti si je tad video prvi put u životu i ko zna kad ćeš, al' je eto, kao ja, nikad ne zaboraviš.![]()

Ma bre, ne idem ja na more da topim baterije na discmanu, 'oćem i malo šum talasa da čujem. A i neku palmu da vidim.
Kotor je takođe lep grad, i njega isključujem.

Citat

...I tako..naših 13 km,se pretvorilo u mnooogo više,ali kad zavrtim film...ono što smo videli zaista je bilo vredno lutanja 

tako da...forumasi moji dragi..more u cg je prelipjepo..cisto ...i restorani nisu skupi....ni splendid nije tooliko skup..nas 4 recimo 3 koka kole i piwo 12 eura...mislim to nije skupo..ipak je to splendid...
Mada slazem se da imaju malo problema sa cistocom mora. Sad ne znam od cega, od kanalizacije ili "kulturnih" turista koji svasta bacaju u vodu.
jedna od najlepsih plaza u CG a i jako cista.