Da li praktikujete letovanje u Crnoj Gori?U poslednjih par godina inostranstvo je priblizno iste cene kao i Crna Gora (koja ce uskoro takodje biti inostranstvo), pa nekako mislim da je logicnije otici u Grcku/Tursku/Egipat za iste pare.
Da ne spominjem cistije plaze, kulturnije osoblje itd. Poslednji put sam u CG bio 2000. i verujem da ce jos dugo vremena proci dok im ponovo ne budem dao pare.
![]()
Kakvo je vase misljenje po tom pitanju?![]()

U poslednjih par godina inostranstvo je priblizno iste cene kao i Crna Gora (koja ce uskoro takodje biti inostranstvo), pa nekako mislim da je logicnije otici u Grcku/Tursku/Egipat za iste pare.
Da ne spominjem cistije plaze, kulturnije osoblje itd. Poslednji put sam u CG bio 2000. i verujem da ce jos dugo vremena proci dok im ponovo ne budem dao pare.

Citat

Ja ne smem nista da napisem, jer ce da me bije

Uostalom, i sa Njetočkom više nisam u kontaktu, što je još jedan od razloga za moje zaobilaženje Montenegra

, čujem ponovo zaratili sa Kurdima, a i nešto tripujem da bi se tamo mnogo približio mudžahedinima iz Iraka i dalekobilo Čečenije (posle zemljotresa, jedna od mojih najvećih fobija je da me kidnapuju čečenski teroristi)

otvorenoj temi (Ne)Pismenost.

- imas pice za ovo!