Malo sam se igrala sa bojama i kistom razbacala oblake po platnu.Dugo nisam slikala...ovo danas me je bas odmorilo,uzivala sam
Malo sam se igrala sa bojama i kistom razbacala oblake po platnu.Dugo nisam slikala...ovo danas me je bas odmorilo,uzivala sam
Oni koji me srecu,misle da ja to putujem.A ne putujem ja...to beskraj po meni hoda...
Pa ne mogu da verujem da sam spavala.Pa se probudila i ne znam gde sam ,ni koji je dan.I ustanem na pogresnu stranu kreveta
tako sam lupila u zid,da sam sve zvezde prebrojala.I lepo izgleda ova masnica na celu.Al' mi drago sto sam konacno malo spavala...
i pao mi sad secer,treba mi cokolada,veelika
Oni koji me srecu,misle da ja to putujem.A ne putujem ja...to beskraj po meni hoda...
Upalila klimuMalo sam zaboravila da isključim rernu sinoć.
![]()
Jedva čekam da mi stigne račun za struju.![]()
Umro je Ajnštajn, umro je Tesla...a i meni nešto nije dobro
urolovala pizza rolat sa gotovim korama i turila u frizider da se stegne (tako kaze recepta)i sad cekam jos pola sata da prodje, pa da ga pecem... i razmisljam koliko sam bre tako nezasita kad je jelo u pitanju. danas cula recept i odma mora da ga spremim![]()
stavila pilav da kuvam za sutra
ne znam sta cu sama sa sobom ,ubi me nesanica...
sad biram neku limunadu od filma za krevet....
Ploviti se mora i bez broda ..
Malo je reći da sam uživala, bilo je fenomenomenalno
Pravi profesionalac...ma... još sam pod utiskom...
![]()
Budi pametan i pravi se lud
Prvo sam se nervirao, pa sam jeo, pio, pa sam otpratio goste, okupao dete, sad, sad sam nešto sav božemesačuvajisakloni, ko da me jebalo tri crnca i njihov kućni slon![]()
Najgora je uš što iz opanka iziđe.
pakovala,pakovala,pakovala....![]()
Da me kojim slučajem nema,trebalo bi me izmisliti
Posle x dana ležanja sam se usudila da krenem u šetnju sa detetom.Mislila sam da ću se vratiti u delićima kući.I nije baš da i nisam...al`ostala sam živa,to je važno.![]()
O da! Čuda su moguća,ako dovoljno jako veruješ u njih![]()
Pekao "deci" palačinke.
Volim prijateljski da karam, bez obaveze da mi se uzvrati. © Maski
Sredila se i otisla na posao...na pola puta se setim da je subota i da ne radim danas.U povratku me zaustavio cika policajac,ubedjujuci me da nisam dala zmigavac ( nema sanse da nisam )...nakon poduzeg maltretiranja kaze,onako "u poverenju": jel' moze nesto na kafu?...idiotluk nevidjeni